Mie05252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Soțul Cristinei Spătar a ajuns în sapă de lemn taman când îl paște din nou pușcăria! Nu mai are bani nici de avocați!

sapa 1Alin Ionescu, soțul Cristinei Spătar, încearcă să scape, în fiecare lună, de măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă de instanță, fără a fi însă reprezentat de un avocat ales.

Ani de zile a avut tot ce și-a dorit. O vilă de lux, bani grămadă și multe alte privilegii. Cercetat însă într-un dosar de evaziune fiscală, după ce s-a aflat și în arest preventiv, Alin Ionescu, soțul Cristinei Spătar abia dacă își poate acoperi cheltuielile zilnice. Averea sa se află sub sechestru și a pierdut mulți bani în urma procesului ce i s-a intentat. Astfel că, milionarul de altădată își drămuiește acum fiecare bănuț, în timp ce soția lui s-a întors la muzică, tocmai pentru a-și întreține familia. Mai precis, aflat sub control judiciar, după ce a fost eliberat din arest, Alin Ionescu încearcă să obțină în fiecare lună ridicarea acestei măsuri, în instanță. Dacă până mai ieri avea o armată de avocați, pe care normal îi plătea regește, la ultimele procese, începând cu cel din ianuarie și continuînd cu cele din februarie și martie, omul de afaceri a fost reprezentat de un avocat din oficiu! La toate termenele, soluția magistraților i-a fost nefavorabilă, aceștia respingând, de fiecare dată, ”ca neîntemeiată, cererea de revocare a măsurii controlului judiciar formulată de inculpatul Alin Ionescu, prin avocatul din oficiu”, după cum se arată în formularea judecătorilor.
Ar putea ajunge iar după gratii

Alin Ionescu va avea la sfârșitul acestei luni o zi decisivă, în care și-ar putea pierde din nou libertatea sau va fi absolvit de orice vină. Probabil, măcar pentru acest proces, afaceristul va face un efort financiar, dată fiind miza.
Ea munceste, el bate cârciumile

Rămasă fără sprijinul financiar al soțului, Cristina Spătar s-a întors la muncă de mai bine de un an. Artista a bătut la multe uși, dat fiind faptul că pierduse contactul cu scena, dar în final a ajuns să-și câștige existența din cântări. Dar ce-i drept, nu la același nivel ca pe vremea când era supranumită ”Regina R&B”. În tot acest timp, Alin Ionescu bate localurile de fițe, fiind surprins nu de puține ori în compania mai multor cunoștințe de sex feminin. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: