Mie05252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Și-a luat fițe de Dubai! Ramona Gabor nu recunoaște că e româncă decât atunci când îi iese ceva!

În 2012, Ramona Gabor părăsea România și spera să-și facă un viitor în Emiratele Arabe. Încet, încet, tânăra a reușit să-și găsească un apartament, job-uri și să își croiască o viață acolo, încât să nu mai fie nevoită să revină în țara natală. Cu toate că la început nu știa cu ce românce să se mai împrietenească, acum a ajuns să-și renege originile.

ramDupă ce o perioadă s-a ținut scai de româncele cu ștate vechi prin Dubai și s-a rugat de ele să o ia la petreceri private sau să o introducă în lumea bună a șeicilor din Emirate, acum, Ramona a ajuns să nu le mai considere de nasul ei. Cel puțin, asta le-a tot demonstrat în ultimele luni celor care o cunosc. Conform surselor noastre, Ramona a cam uitat de unde a plecat și, deși nu a realizat mare lucru de când s-a mutat în Dubai, se consideră mult peste compatrioatele ei. Martori spun că, atunci când ajunge într-un local, iar la masă se află românce, Gabor strâmbă din nas și, dacă nu are vreun interes să rămână, ocolește compania ”suratelor” și pornește în căutarea uneia mai exotice.

Spune că este vedetă în România

În schimb, atunci când simte că ar putea atrage atenția, și doar atunci, Ramona se prezintă ca fiind din România, din București, în niciun caz de la Bacău, și menționează invariabil că este vedetă în țara ei. Sora mai mică a Monicăi se laudă că, de câte ori vine acasă, paparazii sunt pe urmele ei și că nu poate face nicio mișcare fără să nu fie fotografiată. De cele mai multe ori, aceste povești vin într-un cadru restrâns, atunci când în preajmă sunt oameni de afaceri potenți pe care tânăra speră să-i impresioneze și să îi facă să o privească altfel, cu un anumit interes. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: