Ma05242022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

«Balcoanele» i-au intrat la apă, unde-i «bomba» de-altădată?

balcoaneAu trecut 13 ani de când superba Roxana Ionescu ne încânta în rolul “Mamei Natură”, la emisiunea “Ciao, Darwin!”, de la Antena 1. Dacă n-ar fi imaginile de atunci, cu greu ne-am mai aminti de voluptuoasa vedetă, căci Roxana de acum e de nerecunoscut. A slăbit, a renunţat la hainele sexy, cu decolteu, pare obosită, iar iubitul o ţine în şah cu nunta.

A vrut ea să-şi şteargă din CV titulatura de “bombă-sexy”, care îşi etala sânii imenşi, naturali, la emisiunea “Ciao, Darwin!, dar degeaba. Pe Roxana Ionescu (30 de ani) tot aşa ne-o vom aminti, ridicând audienţa cu rolul ei de păpuşă, la show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1, în perioada 2003-2005. Din păcate, doar numele a mai rămas din ea, căci fizic este total schimbată, diferenţa între cea de atunci şi cea de acum fiind ca de la cer, la pământ. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute prin oraş, la cumpărături, în compania iubitului ei, afaceristul timişorean Tinu Vidaicu.

Îmbrăcată cu o bluză lălâie, gri, care-i acoperea decolteul şi aşa intrat la apă, cu jeanşi în aceeaşi culoare şi încălţată în tenişi, Roxana Ionescu şi-a ascuns faţa sub o pereche de ochelari de soare. Iubitul ei era îmbrăcat în aceleaşi nuanţe, dar mult mai modern, accesorizat cu pălărie, ochelari şi ceas. Nu păreau foarte apropiaţi, au păstrat distanţa şi s-au comportat ca un cuplu rutinat, nevoit să meargă la magazin pentru a-şi umple cămara şi frigiderul.
Cei doi s-au aprovizionat cu câteva produse de ronţăit, apoi l-au cinstit pe un copil al străzii cu o bancnotă de 5 lei şi au plecat spre locuinţa Roxanei. Nici un gest tandru între Roxana şi Tinu, nici o strângere de mână, aşa că păreau mai degrabă fraţi, decât iubiţi. După o relaţie de un an şi jumătate, cei doi îşi spuseseră adio anul trecut pe vremea aceasta, însă iată că s-au împăcat şi şi-au mai dat o şansă. Totuşi, nici o veste despre vreo apropiată cununie. În prezent, Roxana lucrează în domeniul marketingului, promovează o marcă de băutură alcoolică, iar ultima oară în TV am văzut-o anul trecut, la PRO TV, în reality-show-ul “Ferma vedetelor”. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: