Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

MĂDĂLINA GHENEA, fotografiată goală în baie de iubitul ei!

mad gheFrumoasa româncă Mădălina Ghenea şi iubitul ei, designerul german Philipp Plein, par mai îndrăgostiţi ca niciodată. De la selfiurile de cuplu, imaginea Mădălinei a evoluat la ipostaza...goală la duş!

Mădălina pare să-şi fi găsit marea iubire în braţele designerului, care îi face toate poftele şi o ia peste tot cu el. Mai mult decât atât, neamţul nu pare a fi genul gelos şi posesiv, pentru că ”împarte” imaginea iubitei sale, chiar şi în situaţii mai delicate, cu fanii săi virtuali. Philipp Plein a devenit...un fotograf amator ceva mai îndrăzneţ, pornind, la început, de la fotografii nevinovate de cuplu, pentru a ajunge la...artileria grea!

Mădălina Ghenea nici n-a ştiut că este fotografiată, de la spate, de către iubitul ei, într-un cadru generos, baia somptuoasă a reşedinţei celor doi porumbei! Iubitul Mădălinei a vrut să împărtăşească şi altora bucuria pe care o simte privind liniile aproape perfecte ale trupului Mădălinei Ghenea...fie că vorbim de talie, posteriorul bombat, sau picioarele lungi, graţioase...ce mai..., Mădălina e aproape cum a făcut-o mama natură, fără retuşuri, iar după ce Philpp Plein a urcat imaginea, aceasta a făcut furori pe reţelele de socializare! vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: