Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

CĂTĂLIN BOTEZATU vrea să îsi mai facă un tatuaj în zona intimă

bote Cine spune că e de ajuns să îţi faci un singur tatuaj pentru că apoi devii dependent, mare dreptate are. Cătălin Botezatu poate confirma acest lucru. Cu toate că are nici mai mult, nici mai puţin de opt tatuaje, nu se opreşte aici. Are în plan să îşi facă alte două.

”O să îmi fac încă două tatuaje. Unul dintre ele va fi într-o zonă intimă. Nu ştiu exact ce. Nu m-am gândit", a explicat Bote pentru Revista Ciao! Toate tatuajele lui Bote au semnificaţie pentru el. Pe gamba piciorului are un tatuaj reprezentând simbolul mai multor religii pe care creatorul le-a cunoscut. Pe antebraţul stâng, Bote are tatuat mesajul "Soulmates never die" (n.n. Sufletele pereche nu mor niciodată). Pe antebraţul drept este tatuat un alt mesaj: "No God. No Glory" (n.n. Fără Dumnezeu, nu există glorie).

Pe inelar, Bote are litera "S", iar pe omoplat are tatuat un Pegasus. Şi asta nu e tot. Sub talie mai are tatuat un delfin, iar pe lobul urechii, un dragon care scuipă flăcări şi despre care spune că îl ajută în situaţii dificile. Rămâne de văzut ce l-a mai inspirat şi de această dată pe Bote şi ce tatuaje îşi va face şi, mai ales, dacă cele două vor fi şi ultimele. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: