Mie05252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Orice, să îl facă pe Tuncay tătic! Andreea Marin este pregătită să recurgă la tratament

marinAndreea Marin și-a văzut visul împlinit la finalul anului 2007, când a devenit, pentru prima dată, mamă. Se bucură de Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr, dar își dorește cu ardoare să aibă un copil și cu actualul ei soț, Tuncay Öztürk.

Atât Andreea, cât și Tuncay provin din familii cu mai mulți urmași. Prezentatoarea TV mai are o soră, iar medicul are două surori și mai mulți nepoți, așa că așteaptă cu ardoare momentul în care va deveni și el tată. Cuplul a vorbit de nenumărate ori despre această dorință, însă bebelușul se lasă așteptat. Prin urmare, vedeta TV a convenit cu soțul ei să mai lucreze o perioadă la mărirea familiei, iar dacă acest lucru nu va avea rezultate, abia apoi să apeleze la metode medicale, menite să îi ajute în acest sens.

    “Nicio veste, deocamdată. Probabil că Dumnezeu are planurile lui cu noi și de El depinde în primul rând, dacă se va întâmpla sau nu. Noi ne dorim cu tot sufletul. Dacă va fi nevoie, de ce nu? Medicina a evoluat, dar deocamdată nu e cazul”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Violeta îi calcă pe urme

Până când îi va face o surioară sau un frățior, Violeta are exclusivitate deplină în familie. Fiica Andreei Marin se înțelege foarte bine cu partenerul ei de viață, fapt ce o bucură nespus. Fetița s-a remarcat prin rezultate excelente la școală.

“Cea mai frumoasă perioadă este cea pe care tocmai o trăim ca mamă și ca fiică, pentru că mă ocup direct și exclusiv de ea, de mai bine de jumătate de an cred, nu mai avem pe cineva care să ne ajute, ci ne descurcăm noi între noi și e minunat. S-a maturizat, s-a legat mult mai mult de mine. Am fost la școală și vorbeam cu profesorul ei coordonator, cu dirigintele cum îl numim noi, și mi-a spus foarte clar că e foarte isteață pe direcția matematică, de fapt îmi calcă pe urmă din câte văd, dar, în egală măsură, îi place foarte mult engleza, limba română. Are rezultate bune la toate obiectele. E clar însă că matematica este un punct forte și vom vedea pe viitor. E și un copil foarte deschis către partea artistică, moștenește și de la tatăl ei aceste lucruri. Ea va alege ce va dori să facă”, ne-a mărturisit prezentatoarea emisiunii “Prețuiește viața”. Deși a făcut carieră în televiziune, Andreea Marin are la bază Facultatea de Informatică. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: