Mie05182022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Fotomodelul care a cucerit întreaga lume! E surd, dar a învățat să danseze!

surdNyle DiMarco, un american de 26 de ani, e un adevărat exemplu de viață. În ciuda faptului că este surd, acesta a devenit un fotomodel celebru, actor și chiar a învățat să și danseze.

Acesta este câștigătorul de anul trecut al celebrei emisiuni „America’s Next Top Model” și a cucerit întreaga lume. Însă, nu doar cu frumusețea sa și cu fizicul de invidiat, ci și pentru faptul că în ciuda faptului că e surd, acesta a învățat să danseze. Nyle DiMarco a uimit audiența săptămâna trecută la show-ul american „Dancing With the Stars”, unde și-a făcut apariția la brațul celebrei dansatoare Peta Murgatroyd, dansând cu aceasta cha-cha-cha.

E prima dată când o persoană surdă participă la acest show de dans. DiMarco recunoaște că inițial nu și-a dorit o carieră în fața camerelor de filmat. El a terminat Facultatea de matematică pentru că își dorea să îi învețe pe copiii ca el, fără auz, această materie. „Făceam în paralele și modelling, iar cei de la „America’s Next Top Model” m-au găsit pe o rețea de socializare și de atunci viața mea s-a schimbat mult în bine. Obiectivele mele sunt aceleași. Mă folosesc de succesul meu să educ lumea și să investesc în copiii surzi. 70% dintre părinții cu copii surzi nu știu cum să comunice cu ei. Este unul dintre motivele pentru care am vrut să particip la Dancing with the Stars, să fie o platformă de educare”, a declarat fotomodelul.

Partenera lui de dans de la „Dancing with the Stars” susține că îl ghidează pe Nyle în timpul dansului, făcându-i doar niște semne discrete, pe care ceilalți oameni nu le pot observa. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: