Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mădălina Ghenea i-a spus “da” celebrului Philipp Plein? Ce inel poartă actriţa în cea mai recentă fotografie

poarta Dacă până acum relaţia dintre Mădălina Ghenea şi celebrul designer german Philipp Plein părea să îşi urmeze făgaşul normal, iată c-a apărut o fotografie care ar putea să însemne că cei doi se pregătesc să îşi pună pirostriile.
Concret, cuplul Mădălina-Philipp, aflat într-o mică escapadă în Paris, în acest sfârşit de săptămână, pare să se fi lăsat dus de val. Asta deoarece, într-o fotografie postată de către designer pe Instagram, Mădălina Ghenea apare c-un strălucitor inel. Da, fix pe degetul pe care ar trebui să stea de obicei orice inel de logodnă. În poză, fosta iubită a lui Gerard Butler pare să-şi ascundă faţa cu ajutorul smartphone-ului, pe care îl foloseşte pe post de ascunzătoare, şi putem presupune că o face din pricina emoţiilor.

Dacă tocmai a zis “da!”, ceea ce credem că s-a şi întâmplat, Mădălina Ghenea nici n-ar fi avut cum să nu fie în culmea fericirii. Mai ales că locul în care celebrul creator de modă Philipp Plein i-ar fi adresat marea întrebare ar fi fost unul desprins din poveşti: Disneyland Paris.

Designerul german a postat fotografia sâmbătă, iar aceasta a stâns deja un număr impresionant de aprecieri – în jur de 5 mii de “Like”-uri. Se pare că şi fanii celor doi s-au arătat curioşi faţă de inelul de pe degetul Mădălinei Ghenea, pentru că unii s-au grăbit deja întrebe: “pe când veţi face nunta?”

Deşi frumoasa actriţă româncă şi designerul german nu au mai mult de câteva luni de când au început să fie împreuna, mai exact imediat după Valentine’s Day, aceştia sunt de nedespărţit. Nu doar că se fotografiază mereu împreună, indiferent de locul în care merg, dar şi-au făcut un obicei din a-şi oferi unul celuilalt tot soiul de cadouri ieşite din comun. În urmă cu o săptămână, CANCAN.ro vă arăta şi ce tatuaje şi-au făcut cei doi, pentru a-şi marca relaţia de iubire. Mădălina Ghenea nu a răspuns la telefon pentru a confirma sau nu. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro.

Stiri mai vechi: