Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

"Gata, turneul se vinde! Nu pot sa-mi bat joc de numele meu". Tiriac, revoltat de faptul ca meciurile de la Nastase-Tiriac Trophy nu se pot juca pe arena centrala

gataTerenul central de la Arenele BNR nu are avizul ISU. Organizatorii Nastase Tiriac Trophy au gasit totusi o solutie pentru ca turneul sa aiba loc. Meciurile se vor juca pe "un teren central provizoriu".

Meciul inceputului de an in Europa, Liverpool - Manchester United, e IN DIRECT la ProTV, joi, de la 22:05! Bucurati-va de fotbal!

La fel ca in cazul arenei nationale, Arena Progresul nu poate gazdui nici ea evenimente sportive din cauza lipsei avizelor ISU. Din acest motiv, la Nastase Tiriac Trophy meciurile se vor juca pe un "teren central provizoriu", adica pe un teren secundar langa care se va monta o tribuna de circa 2.500 locuri.

Inaintea turneului care ii poarta numele, Ion Tiriac se revolta si spune ca nu mai vrea sa isi asocieze numele cu acest turneu din cauza autoritatilor.

"Turneul se vinde! Este ultimul an in care se mai joaca. Nu pot sa-mi bat joc d enumele meu", a spus Ion Tiriac intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Ilie Nastase.

De asemenea, Tiriac a criticat lipsa unei arene destinata exclusiv meciurilor de tenis si spune ca "e trist ca Nadal vine intr-o sala".

Cel mai probabil, intalnirea Romania - Spania, de la Cupa Davis, va avea loc in Polivalenta din Cluj. vezi mai multe...
sursa:sport.ro.

Stiri mai vechi: