Ma05172022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ilie Năstase, teorie șocantă în cazul scandalului de dopaj în care este implicată Şarapova

socantalie Năstase, primul număr 1 din istoria tenisului, a rămas şi el siderat de situaţia în care a ajuns Maria Şarapova, depistată pozitiv la un control anti-doping.

Năstase crede că rusoaica nu a procedat corect faţă de celelalte jucătoare şi e de acord cu cei care cer să i se retragă toate titlurile cucerite.

"Poate că mergea în continuare aşa, dacă nu era controlată acum. Nu ştiu dacă a fost neatenţie din partea ei sau a staff-ului său, dar ştiu sigur că sportivele din top nu prea sunt controlate antidoping. Sunt de acord cu Jennifer Capriati, că ar trebui să i se retragă toate titlurile câştigate, nu a fost corect faţă de celelalte sportive.

Nu cred totuşi că acel medicament a ajutat-o atât de mult să câştige turnee mari în ultimul deceniu. Dacă ar fi aşa bun, l-am lua cu toţii. Nu ştiu dacă Simona Halep ar fi în masură să ceară titlul la Roland Garros în 2014, alţii ar trebui să se ocupe de asta", a spus Ilie Năstase, conform ziarului Puterea.

Maria Şarapova a câştigat în cariera sa 35 de titluri WTA, dintre care cinci au fost de Grand Slem. Momentan, ea a fost suspendată până pe 12 martie, dar ea riscă o pedeapsă care o poate ţine în afara terenului între doi şi patru ani. vezi mai multe...
sursa:antena3.ro.

Stiri mai vechi: