Mie08172022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Concurentă X Factor, goală pușcă pe Internet! Imagini incendiare. GALERIE FOTO.

GOALA 1

goala 2

goala 3O brunetă focoasă a încins spiritele, după ce a publicat mai multe imagini nud, pe contul ei de Instagram. Fosta concurentă de la X Factor din Marea Britanie și-a arătat silicoanele în toată splendoarea lor. Chloe Khan, cunoscută drept Mafia, nu e tocmai o fire timidă și nu se sfiește să-și etaleze formele voluptoase pe Internet.

Chloe Kan nu e străină pictorialelor nud. Recent, focoasa brunetă a publicat o serie de imagini provocatoare, pe contul ei de Instagram, spre deliciul admiratorilor săi. Deși nu a avut mare succes la X Factor, bomba sexy se bucură de popularitate în lumea modellingului. Chloe a pozat pentru goală pentru mai multe reviste celebre, inclusiv pentru Playboy.

Chloe e foarte mândră de corpul ei, deși la capitolul cântat stă cam prost. Acum, după ce și-a pus silicoane, a ajuns o celebritate pe Internet. Are peste 600.000 de prieteni virtuali pe rețeaua de socializare Instagram, unde publică, în general, imagini nud. Se pare că, în afară de cântat, Chloe Khan avea și alte hobby-uri. Presa britanică a dezvăluit că se prostitua și se droga înainte să apară la X Factor, însă bruneta a negat totul. vezi mai multe...
sursa:click.ro.