Joi05192022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Adam Johnson, găsit VINOVAT pentru "atingerea sexuală" a minorei de 15 ani. Starul din Premier League riscă 10 ani de închisoare

gasit Procesul lui Adam Johnson se apropie de sfârşit, după ce fotbalistul englez a fost declarat vinovat de corupere de minori şi atingeri cu conotaţii sexuale a unei minore de 15 ani.  Fostul fotbalist al lui Sunderland a scăpat însă de unul din capetele de acuzare, după ce judecătorii au decis că tânăra nu i-a făcut sex oral.

Judecătorul cazului a afirmat că pedeapsa cu închisoarea este acum "aproape inevitabilă", iar mijocaşul de 20 de ani riscă să stea în spatele gratiilor până la 10 ani.

Johnson recunoscuse că acţiunile sale au avut drept scop atragerea într-o relaţie a tinerei şi că s-a sărutat cu aceasta în maşina lui, însă a susţinut că sărutul nu a dus mai departe la altceva. După audieri care au durat mai multe zile, s-a decis că jucătorul a atins-o pe tânără în zonele intime.

Adam Johnson a fost pus pe liber de Sunderland după prima zi a procesului şi tot atunci producătorul de echipament sportiv Adidas a renunţat la contractul cu jucătorul. Ulterior, şi iubita fotbalistului, alături de care are o fetiţă, a anunţat că s-a despărţit de acesta. vezi mai multe...
sursa:prosport.ro.

Stiri mai vechi: