Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Prejudiciu de 1,8 milioane euro! Soțul Cristinei Spătar, vizat de procurori într-un dosar de evaziune fiscală

dosProcurorii au făcut mai multe percheziţii în Bucureşti şi în trei judeţe, iar printre cei vizaţi se află şi Alin Ionescu, soţul al cântăreţei Cristina Spătar. Dosarul vizează fapte de evaziune fiscală în valoare de 1,8 milioane euro.

Potrivit procurorilor de la Parchetul Curții de Apel București, se efectuează cercetări faţă de suspecţii PALOŞ VLADIMIR, PALOŞ VLADIMIR DANIEL, COCHIRLEA CRISTIANA şi IONESCU ALIN, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală, ambele în formă continuată. ”Din probele administrate a rezultat că suspectul IONESCU ALIN, în calitate de administrator al SC S.B.P. SRL, în perioada 2009 – 2012, la diferite intervale de timp şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a înregistrat în contabilitatea societăţii cheltuieli fictive reprezentate de achiziţii în valoare de 5.815.900 lei, provenind de la un număr de 4 societăţi comerciale, de tip fantomă.
Prin această modalitate s-a sustras de la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului de stat, estimate la suma de 2.734.318 de lei, echivalentul a 646.732 de euro, reprezentând impozit pe profit şi impozit pe dividende. În vederea recuperării prejudiciului, în valoare totală de aproximativ 1.800.000 Euro, procurorii au dispus măsuri asigurătorii prin instituirea sechestrului asupra unui număr de 13 imobile, identificate în proprietatea suspecţilor”, arată anchetatorii. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro.

Stiri mai vechi: