Joi05192022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Anchetă la FRF: la DIICOT a ajuns şi Iuliu Mureşan

iuliuScandal de proporţii în fotbalul românesc. DIICOT a deschis un nou dosar de corupţie. Prejudiciul: peste un milion de dolari!

După fostul arbitru Patriţiu Abrudan, la DIICOT s-a prezentat în calitate de martor şi actualul preşedinte al echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

"Banii nu pot să dispară din Federaţie. Ei erau pentru diverse proiecte, fotbal feminin, arbitri, juniori. Nu se alocă bani oricum, nu se pot cheltui bani oricum", a fost prima reacţie a lui Mircea Sandu, preşedinte al Federaţiei în perioada investigată.

Procurorii DIICOT au în vizor mai multe persoane cu greutate. Dosarul a fost demarat întrucât există suspiciuni că foştii oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal ar fi deturnat 1 milion de dolari.

Banii ar fi provenit de la forurile continentale, ar fi fost trecuţi prin diverse firme şi astfel ar fi fost spălaţi, susţine sursa citată.

Aceste episoade ar fi avut loc în perioada 2010-2012, în mandatul fostei conduceri a FRF.

Primul om de fotbal audiat la DIICOT în acest caz este fostul vicepreşedinte al CCA, Patriţiu Abrudan.

În cursul zilei de marţi sunt aşteptaţi la DIICOT şi alti oficiali din fosta conducere a FRF. Surse apropiate anchetei susţin că printre cei anchetaţi pentru constituire de grup infracţional, delapidare şi spălare de bani

se găsesc nume grele precum Iuliu Mureşan sau Cornel Sfaiţer şi nu este exlus să apară şi Mitică Dragomir şi Mircea Sandu. vezi mai multe...
sursa:click.ro.

Stiri mai vechi: