Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Omul de afaceri Ilie Carabulea, audiat la DNA

carabuleaOmul de afaceri Ilie Carabulea este audiat, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, care recent a pus sub acuzare mai multe persoane, printre care şi pe Daniel Tudor, fost vicepreşedinte al ASF într-un alt dosar de corupţie privind favorizarea societăţii de asigurări Carpatica.

Ilie Carabulea, patronul societăţii Carpatica Asig SA, a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie în jurul orei 10.00 şi nu a făcut nicio declaraţie referitoare la prezenţa sa în faţa anchetatorilor.

DNA face cercetări într-un nou dosar "Carpatica-ASF", în care au fost puşi sub acuzare fostul vicepreşedinte al ASF Daniel George Tudor, fosta soţie a acestuia, senatorul Doina Tudor, şi fostul secretar general al Senatului Ovidiu Marian. Ancheta vizează o mită de 300.000 de euro primită de Daniel Tudor de la Ilie Carabulea, prin intermediu Doinei Tudor şi a lui Ovidiu Marian.

Daniel Tudor şi Ovidiu Marian sunt în arest la domiciliu din 20 februarie, iar procurorii DNA au cerut aviz de la Senat pentru reţinerea şi arestarea Doinei Tudor. vezi mai multe...
sursa:antena3.ro.