Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Calvarul polițistului Godină: Se pregătește un reportaj despre mine în care mi se va arăta adevărata față, cea de escroc. Mă aşteptam la aşa ceva

politistMarian Godină a intrat în vizorul zmeilor care nu îi dau pace lui... Făt-Frumos. Într-o nouă postare pe Facebook, polițistul susține că vineri se pregătește un reportaj în care i se va arăta adevărata față.

Mai precis, un șofer sancționat în trecut a fost sunat cu număr ascuns, solicitându-i-se să vorbească despre comportamentul omului legii.

"Astăzi, o persoană pe care am sancționat-o contravențional acum câțiva ani şi care a făcut contestație, a fost contactată telefonic, cu număr ascuns. I s-a spus că mâine se pregăteşte un reportaj despre mine în care mi se va arăta adevărata față, cea de escroc, şi i s-a cerut să spună despre comportamentul meu, fiind asigurată că nu i se va face publică identitatea şi că deja mai sunt şi alții care au zis lucruri urâte despre mine", a povestit Godină.

De altfel, postarea e încheiată glorios - "Mă aşteptam la aşa ceva".

Toată telenovela a pornit după ce polițistul blogger a oprit în trafic o mașină în care se afla șefa Crucii Roșii Brașov. Pentru că șoferul a încălcat regulile de circulație, Godină l-a sancționat conform legii, iar acest lucru ar fi enervat-o pe Luana Minea. Aceasta l-ar fi avertizat pe polițist că este influentă și că îi cunoaște pe mai marii din poliția brașoveană. Drept urmare, la scurt timp, Godină a fost aspru mustrat de şefi. Și deși Minea anunța că îl va da în judecată, de fapt ea și-a dat demisia. vezi mai multe...
sursa:b1.ro.