Vi10072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Miting de susținere a Antenelor: sunt așteptați astăzi 5.000 de oameni

mitingJurnaliștii Antenei 1 și Antenei 3 au organizat, vineri (19 februarie), de la ora 15:00 un miting de susținere a trustului Intact în Piața Constituției. Vedetele Antenelor așteaptă mii de participanți la o „întâlnire cu telespectatorii”. Opinia pare să fie totuși împărțită între susținătorii Antenelor și cei care se declară nemulțumiți de afirmația președintelui Klaus Iohannis care a criticat decizia ANAF.

Acțiunea jurnaliștilor Antenei 1 și Antenei 3 au primit astăzi autorizațiile necesare susținerii unui miting la care sunt așteptați 5.000 de participanți.

„Ne-am consultat și ne-am gândit mult și bine la voi. N-ați vrea să ne întâlnim? Noi am vrea să vă mulțumim că ne sunteți alături. Am vrea să ne cunoaștem telespectatorii în față. Ne dorim foarte mult să vă întâlnim vineri, la ora 15.00, în Piața Constituției. Vom face ca libertatea cuvântului să fie în deplinătatea ei. E timpul scurt, dar dacă veți putea ajunge, eu v-aș fi recunoscător. Va fi o mare bucurie pentru mine să vă strâng mâna. Să vă mulțumesc că existați”, a afirmat Mihai Gâdea, directorul postului de televiziune Antena 3.

Acesta a creat și a postat evenimentul și pe pagina sa de Facebook și a postului Antena 3. „Forța noastră ești tu! Haideți să ne întâlnim din nou, să fim împreună, să fim puternici!” – așa a numit Mhai Gâdea evenimentul de astăzi, din Piața Constituției.

Premierul Dacian Cioloș și Președintele Klaus Iohannis și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunea ANAF, considerând-o ca fiind o „descindere în forță” și un act de „intimidare”. Klaus Iohannis crede că hotărârea ANAF pune în pericol libertatea de exprimare, iar aceasta nu ar trebui să fie afectată de „banale motive administrative”. Afirmația președintelui a stârnit un val de numulțumiri din partea opiniei publice, vizibile în special pe pagina oficială de Facebook a acestuia. vezi mai multe...
sursa:click.ro.

Stiri mai vechi: