Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Totul despre drama româncei chinuite de milionarul mexican

mexicanAre numai 25 de ani, dar a trecut prin mai multe momente de coşmar decât trăiesc alţii într-o viaţă. Irina Cristescu, fiica proprietarilor afacerii “Opticris” încearcă să-şi păstreze alături copilul după ce a reuşit cu greu să scape de soţul mexican Hector Bitar de la Pena. Click! vă dezvăluie, în exclusivitate, cum a încercat milionarul de 46 de ani să scape definitiv de tânăra româncă.

O decizie judecătorească pe care nici o mamă din lume n-ar putea s-o accepte a determinat-o pe Irina Cristescu să lupte în continuare până-n pânzele albe. La mijloc se află fetiţa ei, de numai doi ani, Alessia. Ieri, tânăra de 25 de ani a mers în Parlament, la Comisa de Abuzuri a Camerei Deputaţilor, unde a vorbit despre drama prin care trece, dar şi despre o uluitoare decizie a justiţiei. În urmă cu câteva zile, Tribunalul Bucureşti a decis ca fetiţa pe care o are cu milionarul Hector Bitar de la Pena să aibă domiciliul în Mexic. Alături de tată. De un bărbat care se poate numi „tată” doar din punct de vedere biologic şi doar în acte, pentru că în realitate este un bărbat violent, a cărui deviză este „alcoolul, drogurile şi petrecerile reprezintă viaţa”. De acest bărbat, Irina a fugit în urmă cu doi ani, ajutată de avocaţi şi poliţişti din două ţări.
«Eşti nora pe care ne-am dorit-o»

Povestea lor a început în 2011, în America, unde Irina, pe atunci în vârstă de nici 20 de ani, era studentă la Arte. În cercurile de artişti l-a cunoscut pe Hector Bitar, un milionar excentric, care se recomanda drept architect, dar „lucra” numai în cluburi şi pe la petreceri udate cu mult alcool. A fost dragoste la prima vedere, iar tânăra româncă s-a lăsat cucerită de bărbatul care era dorit de zeci de femei. Şase luni mai târziu, cei doi se căsătoreau cu mult fast, viaţa părând foarte roz în apartamentul de 3,5 milioane de dolari pe care Hector Bitar îl avea la New York. Apropiaţii Irinei au povestit pentru Click! că cei doi au stat mai mult în America.
Hector îşi lovea soţia gravidă

”Mergeau în Mexic la familia lui, oameni extrem de bogaţi şi influenţi, cu afaceri în domeniul hotelier. Mama lui Hector se purta foarte frumos cu Irina, îi spunea că este nora pe care şi-a dorit-o întotdeauna şi că abia aşteaptă să-şi strângă în braţe primul nepoţel”, ne-au dezvăluit sursele citate. Lucrurile n-au fost însă „roz” prea multă vreme, iar Irina avea să afle adevărata faţă a celui căruia îi declarase iubire eternă. În 2013, le-a dat tuturor vestea că va deveni mămică. Spera din tot sufletul că soţul ei se va schimba, că va renunţa la alcool şi la petrecerile înecate în droguri, la anturajul dubios, din care făcea parte şi un bărbat acuzat de crimă, Juan Manuel Turcot.

”Când Irina era gravidă în luna a treia, a avut loc un incident care a marcat-o teribil. Vărul primar al lui Hector a fost găsit mort din cauza unei supradoze de heroină. Când a aflat vestea, soţul ei a vrut să se arunce de la balcon, iar ea a încercat să-l împiedice. A lovit-o, a urlat, a speriat pe toată lumea din casă. Crizele de nervi au devenit apoi din ce în ce mai dese. Nu-i păsa că soţia este însărcinată, venea dimineaţa beat şi începea scandalul”, ne-au mai spus persoane din cercul familiei Cristescu. Românca a născut-o pe Alessia în America, la începutul lui 2014. Mama ei a venit din România să-i fie alături, însă a fost şocată de gestul proaspătului tătic: Hector i-a spus soţiei să stea cu fiica lor şi cu mama ei la hotel, pentru că n-au loc în apartamentul lui! Mai mult, el a şi plecat în Mexic, la mama şi la sora lui. ”Irina s-a tot gândit cum să facă să-l schimbe. Soacra a sfătuit-o să vină cu copilul în Mexic, să-l ajute să-şi creeze o legătură cu copilul”, spun sursele noastre. Asta a şi făcut Irina Cristescu, fără să ştie că va fi începutul sfârşitului.
«E o piedică în viaţa noastră»

Bitar se comporta tot mai urât, chiar şi în rarele momente în care trecea pe la vila unde stăteau soţia şi fiica lui, de nici două luni. Momentul în care tânăra a decis că trebuie să ia o decizie radicală a fost cel în care a găsit câteva conversaţii terifiante între soţul ei, sora acestuia şi temutul Turcot, bănuit a fi asasin plătit. ”Putem folosi şi alte metode… dacă o răpim pe Alessia, pe ea putem s-o declarăm nebună… s-o deportăm… e o piedică în viaţa mea”, sunt doar câteva dintre planurile pe care şi le făceau cei trei.
Interogaţi 20 de ore de FBI

Irina Cristescu s-a temut pentru viaţa ei şi pentru soarta bebeluşului, mai ales că acum cunoştea firea violentă a mexicanului şi relaţiile sus-puse pe care le avea familia acestuia. A decis să-şi cheme de urgenţă familia din România, iar ceea ce a urmat e demn de un film poliţist. ”Familia Cristescu a luat legătura atât cu avocaţi, cât şi cu Ambasada României, dar şi cu cea a Statelor Unite, pentru că fetiţa e cetăţean american. Au fost sfătuiţi să plece chiar în acea zi din Mexic. Au luat un avion privat până la Houston (SUA), însă când au ajuns acolo, surpriză: fuseseră daţi în urmărire prin Interpol pentru răpire de minor. Au stat în aeroport 20 de ore, interogaţi de poliţie şi de FBI. Într-un final, agenţii au declarat că din punctul lor de vedere pot pleca, ei neconsiderând că este vorba despre o infracţiune, copilul fiind cetăţean american”, au povestit pentru Click! sursele citate. vezi mai multe...
sursa:click.ro.

Stiri mai vechi: