Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Român specialist în hidroenergie în Canada, scrisoare emoţionantă pentru Cioloş: ”Deschideţi larg braţele Diasporei!

scrisUn român din diaspora, specialist în hidroenergie la firma canadiană lider mondial în acest domeniu, i-a trimis o scrisoare deschisă premierului Dacian Cioloş, în care transmite un mesaj emoţionant, dar şi câteva sfaturi practice menite să ajute Guvernul.

Iată mai jos scrisoarea integrală trimisă de Neculae Preda lui Dacian Cioloş.

''Vă mărturisesc domnule Prim-ministru că următorul pasaj din discursul dumneavoastră din Parlamentul României, m-a emoţionat profund. Dar, căruia dintre românii stabiliţi peste mări şi oceane nu i-au pătruns până-n adâncul sufletului :

'Pentru că tot dumneavoastră, partidele politice, va trebui să fiţi cei ce veţi continua să clădiţi o ţară care sa dea speranţă românilor, care să-i facă pe cei plecaţi să îşi dorească să se întoarcă. Si asta este marea mea speranţă şi aici sper că şi acest Guvern să contribuie. Pentru că dacă vorbim de „acasă”, acasă este într-un singur loc, aici în România. Am purtat acest acasă în inimă, în toţi acesti ani când am fost chemat să-mi exercit atribuţiile în afara ţării...'.

Stimate domnule Prim-ministru, deschideţi larg braţele Diasporei, specialiştilor cu experienţă solidă la nivele guvernamentale din ţările Alianţei, din înalta tehnologie şi sectoarele de importanţă strategică, profesionişti care cu dragă inimă vor da României o parte din viaţa lor fără sa va ceară nimic în schimb, români ce au România în suflet şi nu în buzunare. Stabiliţi domeniile în care aveţi nevoie de expertiză şi integritate (fără culoare politică) şi deschideţi o “bancă” pentru CV. România poate progresa numai prin competenţă si muncă cinstită !

O zi bună domnule Prim-ministru !". vezi mai multe...
sursa:gandul.info.

Stiri mai vechi: