Vi01222021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Madălin Voicu şi Nicolae Păun află azi dacă pot fi arestaţi

aflaDeputații Mădălin Voicu și Noclae Păun au emoții uriașe astăzi, 15 februarie. Colegii lor parlamentari vor vota cererea DNA de reținere și arestare a celor doi, acuzaţi de trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri şi spălare de bani. Prejudiciul a fost calculat la 24,22 milioane lei, bani europeni și de la buget.

Madălin Voicu şi Nicolae Păun sunt acuzați că au fraudat bani europeni destinați educației romilor. Dosarul are 19 volume de documente și stenograme pe care procurorii anticorupție le consideră sufieciente pentru a putea aresta preventiv pe cei doi.

Potrivit unor surse parlamentare, dosarele conţin interceptări ale unor înjurături şi ameninţări făcute la adresa procurorilor de către Nicolae Păun.

Referitor la acuzaţiile de trafic de influenţă, Mădălin Voicu a precizat joi că interceptările din dosar ce îl au drept protagonist vizează un telefon pe care i l-a dat fostului ministru al fondurilor europene, Eugen Teodorovici, prin care l-a rugat să-l primească într-o audienţă pe deputatul Nicolae Păun. vezi mai multe...
sursa:click.ro.

Stiri mai vechi: