Vi01222021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ponta aruncă bomba: Lucian Isar a cerut mită de la americani

aruTe ia durerea de cap când vezi cine a condus țara. Fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri Lucian Isar a fost astăzi, 10 februarie, la DNA, dar a refuzat să dea declarații presei. Peste două ore, Victor Ponta spune că Isar ar fi cerut mită unor investitori americani.

Lucian Isar a fost ministru delegat pentru mediul de afaceri în guvernul Victor Ponta, iar înainte a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al CFR şi membru în consiliile de administaţie ale unor mari companii de stat.

Astăzi, 10 februarie, a fost chemat în fața procurorilor anticorupție, dar a refuzat să spune de ce. Victor Ponta a făcut dezvăluiri uluitoare pe Facebook. ”Nu cunosc, în mod evident, motivele chemării de azi la DNA. Pot însă să spun că în aproape 4 ani de activitate ca Prim-Ministru a fost o singura ocazie în care am primit direct informare de la instituțiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru - Lucian Isar, care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România! Atunci i-am spus imediat și lui Crin Antonescu despre situație și a înțeles, iar în câteva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu. Probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat și DNA. Din păcate există și astfel de oameni”, afirmă fostul prim ministru. vezi mai multe...
sursa:click.ro.

Stiri mai vechi: