Dum07032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

4 trucuri simple pentru erecții mai lungi. Efectele sunt garantate

erectiiO erecţie de lungă durată înseamnă şi satisfacerea partenerei pe plan sexual şi, în consecinţă, înţelegere şi armonie în relaţie. Vă prezentăm mai jos câteva trucuri pentru erecții mai lungi pe care le puteți pune în practică cu succes.

Sunt bărbați care câteodată ejaculează mai devreme de cât și-ar dori în timpul actului sexual, ceea ce îi frustrează foarte mult. Pentu ca partida de sex să dureze și să fie mulțumitoare pentru ambii parteneri puneți în practică câteva trucuri pentru erecții mai lungi.
1. Metoda blocării

Această metodă merită pusă în practică deoarece este bună și înseamnă pur și simplu contractarea mușchilor PC și a mușchilor abdominali simultan, astfel încât stomacul să fie tras cât mai mult posibil spre coloana vertebrală. Pe de altă parte, trebuie pusă în practică ori de câte ori ești excitat. Încearcă să-ți păstrezi contracțiile, continuând stimulrea în același timp. Atunci când faceți sex, acest lucru este foarte ușor de făcut mai ales când femeia se află într-o poziție cu penetrare prin spate, iar bărbatul stă în genunchi.

2. Masturbarea

Într-adevăr, masturbarea poate fi un truc pentru erecții mai lungi. Nu este nimic rușinos în asta, aproape toți bărbații se autosatisfac indiferent de vârstă și dacă au sau nu o relație. Îi ajută să învețe cum să controleze orgasmul sau ejacularea. Acest lucru este vital pentru ca sexul să fie excelent.

3. Metoda Start/Stop

De acest truc pentru erecții mai lungi au auzit cei mai mulți bărbați și este foarte ușor de pus în practică. De exemplu, în loc să te grăbești să ejaculezi, fi atent la momentele cheie. Atunci când te simți foarte excitat trebuie să oprești stimularea. După ce te mai calmezi, poți relua totul. Perioada de odihnă poate varia de la câteva secunde la un minut sau mai mult. Bărbații care au încercat această metodă au observat îmbunătățiri evidente.

4. Exercițiile Kegel

Nu sunt greu de pus în practică, trebuie doar ca bărbatul să încordeze și să relaxeze mușchii PC (pubococcigieni, acei mușchi situați în zona organului genital, care sunt responsabili pentru încordarea penisului, n.r.). Bărbatul trebuie să facă asta de 15-20 de ori, menținând ultima încordare aproximativ 10 secunde. Aceste exerciții practicate în mod constant și cu responsabilitate vor ajuta bărbații să își controleze ejacularea și, în acest fel, să prelungească actul sexual. vezi mai multe...
sursa:click.ro.