Lun09262022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Uite ce a pierdut Miley Cyrus! Fosta ei iubită a pozat goală

iub1Vara trecută, Miley Cyrus (23 de ani) și celebrul „îngeraș” Victoria’s Secret, Stella Maxwell (24 de ani) se sărutau cu foc prin parcări și la petrecerile cu prietenii. Relația lor era, deja, oficială, și se părea că cele două ar fi avut planuri de căsătorie.

iubTotuși, totul s-a destrămat în august 2015, când Miley a declarat că este prea tânără să fie implicată într-o relație atât de serioasă și, în plus, a mărturisit că este pansexuală (o persoană care se simte atrasă de alte persoane, indiferent de gen, sexualitate, nationalitate, condiție sexuală ori religie).

Acum, Stella mai că-i face în ciudă artistei pentru ceea ce a pierdut atunci când i-a spus „Adio!”. Fotomodelul a publicat o fotografie incendiară pe o rețea socială, unde își expune, fără inhibiții, trupul complet dezgolit.

iub 2După relația cu Miley, Stella a început să aibă un stil de viață din ce în ce mai controversat și se pare că a luat lecții de „fotografie” de la fosta ei iubită, pentru că aceasta nu este prima imagine indecentă pe care o face publică. În urmă cu o săptămână, fotomodelul i-a înnebunit pe fani cu o poză în care apare goală în piscină, alături de colega ei de breaslă, Barbara Palvin (22 de ani). vezi mai multe...
sursa:click.ro.

Stiri mai vechi: