Ma08042020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

A lăsat-o însărcinată și acum pleacă! A lăsat-o însărcinată și acum pleacă

taticAdela Popescu şi Radu Vâlcan vor deveni părinţi în 2016, iar viitorul tătic şi-a făcut deja bagajele şi se pregăteşte să părăsească domiciliul conjugal.

Adela Popescu a făcut marele anunţ ieri, pe blogul ei: “Eu şi Radu vom fi părinţi!”. Vestea vine la patru luni după nunta de vis din munţi, dar pentru cei doi urmează o perioadă de separare, deoarece prezentatorul va pleca pentru două luni peste mări şi ţări şi îşi va lăsa consoarta singură.

“După Revelion voi pleca în Thailanda, începem filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului «Insula iubirii ». De data aceasta, Adela nu mai poate veni, distanţa este mult prea mare. Cu siguranţă nu-mi va fi deloc uşor în această perioadă, pentru că îmi doresc să fiu cât mai mult timp alături de ea”, ne-a declarat Radu.
Copleşit de vestea paternităţii

Uşor nu este nici pentru ea, nici pentru el… “Din ziua în care am aflat că vom fi părinţi, viaţa mea a căpătat un alt sens. Este un sentiment nou, unul minunat şi le doresc tuturor bărbaţilor să trăiască şi ceea ce trăiesc eu acum”, a spus prezentatorul pentru Libertatea.

Radu Vâlcan se va afla în călătorie împreună cu multe tinere frumoase şi apetisante, ispitele care vor încerca să-i seducă pe bărbaţii din cuplurile înscrise într-o competiţie fără prejudecăţi ori pudoare.
«De Revelion voi cânta»

Adela Popescu este a treia solistă din trupa DJ Project care în curând va trebui să ia o pauză concertistică de maternitate. “Totul e bine. De Revelion voi cânta cu DJ Project”, a spus artista pentru Libertatea. Anul viitor, managerii trupei vor fi nevoiţi să-i caute Adelei o înlocuitoare, aşa cum au făcut şi atunci când Ellie White, prima solistă de la DJ Project, a rămas însărcinată în 2009, dar şi în 2011, când următoarea solistă, Giulia Anghelescu, i-a urmat exemplul. În prezent, fiecare dintre cele două predecesoare ale Adelei are câte doi copii, iar trupa se pregăteşte de înnoire.

“Vom păstra acelaşi format cu o solistă şi doi băieţi. Sunt trei schimbări în 15 ani. În viaţa fiecărui artist sunt momente importante care-i pot schimba cursul definitiv, iar nunta sau maternitatea e un astfel de moment. Le luăm ca atare şi ne bucurăm pentru Adela”, a spus impresarul trupei, Emil Burloi. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro.

Stiri mai vechi: