Sam07112020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Adriana Bahmuţeanu, trasă prin inel! Prezentatoarea "Necenzurat" încântată de noua siluetă: "Am slăbit şi sunt fericită"

inelAdriana Bahmuţeanu este extrem de fericită pentru că a reuşit să scape de kilogramele în plus şi că a ajuns să aibă un mijlocel ca tras prin inel.

nvitată în platoul emisiunii "Un show păcătos", Adriana Bahmuţeanu a atras toate privirile cu apariţia ei. Rochia neagră şi mulată i-a pus în valoare noua siluetă.

Vedeta a mărturisit că este extrem de încântată că a reuşit să scape de kilogramele în plus.

"A trecut anul. A fost un an foarte greu pentru mine, dar l-am depăşit cu bine. Avem un brad cu baloane. Am umplut casa de baloane. Suntem foarte fericiţi, suntem liniştiţi. s-au terminat multe bătălii. Important este că acum copiii sunt la şcoala care trebuie, că suntem liniştiţi. Am slăbit, mă simt bine, suntem fericiţi. În ciuda disputelor dintre mine şi el, Prigoană va rămâne tatăl copiilor mei. Noi suntem divorţaţi de câteva luni bune. Eu mă simt mult mai liniştită aşa. Dacă vreau să merg la o petrecere, merg. Dacă vrem să punem plastilină pe pereţi, punem şi apoi dăm cu trafaletul. Pe 4 ianuarie, noi fugeam de acasă, cu hainele de pe noi. Am slăbit şi sunt foarte fericită. Eu vă mulţumesc pentru premiu, dar nu e casa mea, e a maică-mii", a spus Adriana Bahmuţeanu la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Adriana Bahmuţeanu a fost căsătorită cu Silviu Prigoană. Cei doi au trecut prin numeroase certuri şi împăcări, însă în cele din urmă au divorţat. Acum, se războiesc pentru cei doi copii pe care îi au împreună. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro.

Stiri mai vechi: