Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Gigi Becali, insensibil la drama verilor lui! Declaraţii uluitoare despre problemele lui Giovani şi Victor Becali

insensibilGigi Becali a preferat în ultimul timp să stea cât mai departe de ochii curioşi ai presei, evitând chiar şi discuţiile despre echipa lui de suflet, Steaua. Cu toate acestea, latifundiarul nu s-a putut abţine din a spune câte ceva despre drama prin care trec verii lui.

Giovani şi Victor Becali au fost denunţaţi că au dat mită pentru a scăpa de condamnare, iar Gigi se pare că s-a destăinuit apropiaţilor, faţă de care ar fi reacţionat incredibil în legătură cu această situaţie.

Giovani şi Victor Becali au recunoscut că au dat mită pentru a scăpa de condamnarea din "Dosarul transferurilor"


Mulţi s-ar fi aşteptat ca Gigi Becali să reacţioneze într-un mod vulcanic, aşa cum ne-a obişnuit, după ce, verii lui, Giovani şi Victor Becali au recunoscut că au dat mită pentru a scăpa de condamnarea din „Dosarul Transferurilor”.
Potrivit unor surse Spynews.ro, reacţia latifundiarului, faţă de această situaţie, exprimată la o discuţie cu câţiva amici din cartier ar fi fost cu totul şi cu totul neaşteptată. „În astfel de momente fiecare trebuie să-şi ducă crucea lui. Şi eu am avut crucea mea pe care mi-am dus-o când mi-a fost greu. Probabil că Giovani va lua un spor de pedeapsă de 6-7 luni. Mai greu va fi de Victor, care ar putea primi încă un an”, ar fi spus Gigi Becali, care, a lăsat să se înţeleagă, că nu-şi va lăsa verii de izbelişte.
Fraţii Becali au fost condamnaţi anul trecut în „Dosarul Transferurilor”, alături de alte şapte nume mari ale fotbalului românesc: Mihai Stoica, George Copos, Gheorghe Popescu, Cristian Borcea, Jean Pădureanu şi Gheorghe Nețoiu. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro