Ma08092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Borcea, răsfățat în Arestul Central! Vezi ce pachete a primit fostul acționar de la Dinamo

pacheteSăltat de polițiști chiar când era în permisie, Cristi Borcea nu a mai ajuns în celula lui de la Poarta Albă, ci a fost ”cazat” la Arestul Central din București. Și, cum el e obișnuit cu un anumit confort în celulă, a fost nevoie de eforturi uriașe pentru a reamenaja celula.

Paparazii Spynews.ro au suprins, zilele trecute, o agitație neobișnuită în preajma ”Beciului Domnesc”. Motivele? Cristi Borcea nu se poate odihni prea bine așa că le-a transmis apropiaților că are anumite nevoi. Iar șoferul lui, ajutat de încă un angajat, a avut grijă să îi satisfacă toate doleanțele, fiind nevoit să facă vreo trei ture pentru a-i duce toate lucrușoarele.

Așa că, cu portbagajul plin-ochi de lucruri, au mers la orele prânzului, la vizită, pentru a-i duce lui Borcea cele trebuincioase. Astfel, pe lângă haine și mâncare, fostul acționar dinamovist a primit o saltea mai comodă și perne. Deh!, trebuie să aibă și el un confort minim și, probabil, paturile din Arestul Central nu sunt la fel de comode precum cele de acasă sau de la Poarta Albă.

Cristi Borcea a fost ridicat de procurorii DNA dintr-o permisie pe care o primise din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă după ce, pe numele său, au fost formulate noi acuzaţii, într-un dosar în care, alături de el, sunt suspectaţi şi fraţii Ioan şi Victor Becali. Dacă acuzațiile vor fi probate în fața judecătorilor, din păcate pentru Cristi Borcea, pedeapsa primită de fostul acționar dinamovist în ”Dosarul Transferurilor” ar putea fi majorată substanțial. vezi mai multe...
sursa:apynews.ro