Ma08162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce planuri are Simona Halep pentru 2016.

planuri”Îmi doresc să joc şi dublu mixt. Cu Horia sau cu Florin, să vedem”

Simona Halep, desemnată joi seara cea mai bună jucătoare română de tenis a anului, a declarat că doreşte să câştige o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de anul viitor.

Halep a afirmat că ar dori să joace şi la dublu mixt la Rio, indiferent dacă va fi alături de Horia Tecău sau de Florin Mergea.

''Îmi doresc să joc, să fiu sănătoasă, este unul dintre obiectivele mele mari pentru anul următor. Îmi doresc să joc şi dublu mixt. Cu Horia sau cu Florin, să vedem. Dar, eu doresc să joc cu Horia, pentru că am mai jucat şi ne ştim cât de cât, însă o să vedem la momentul respectiv. Sper să aducem o medalie ţării, pentru asta mergem acolo, dar nu o să fie uşor, dar eu am încredere'', a declarat Halep, la gala Federaţiei Române de Tenis.

Halep, numărul doi mondial, s-a arătat mulţumită de rezultatele din anul care se încheie: ''Sunt foarte mulţumită de ce am realizat pe parcursul anului 2015. Spun asta pentru că am terminat al doilea an în top 3, este un lucru deosebit pentru mine. Desigur, am avut şi suişuri şi coborâşuri, dar aşa se întâmpla în viaţa unui sportiv. Sunt bucuroasă pentru ceea ce am realizat şi sper să fie mai bine la anul''.

În privinţa dublului mixt cu Horia Tecău, Simona a precizat: ''Am făcut la US Open şi s-ar putea să mai facem şi în viitor. Chiar mi-a plăcut să joc cu el, a fost o experienţă deosebită şi mă bucur că am câştigat nişte meciuri importante''.

Despre faptul că WTA i-a acordat titlul de cea mai populară jucătoare din lume, Halep a comentat: ''Mă simt bine cu acest titlu, este un lucru frumos pentru că este al doilea an la rând când îl obţin, este un titlu special, nu este un ca un titlu de concurs sau de turneu, este un moment deosebit pentru mine pentru că fanii mă apreciază pentru ceea ce joc, pentru modul în care mă prezint pe teren şi asta înseamnă mult''. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: