Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

La 17 ani, lucrează pentru NASA! Un tânăr din California are realizări excepționale

geniuMoshe Kai Cavalin, un tânăr din California, a uimit întreaga lume cu inteligenţa lui. La doar 17 ani, a reuşit să facă mai multe lucruri decât un om care abia le face într-o viaţă întreagă. Lucrează pentru NASA, e expert în arte marţiale, pilotează avioane, a absolvit două facultăţi şi este autorul unei cărţi bestseller.

Moshe e considerat un adevărat geniu, pilotează deja avione, deşi e mult prea tânăr ca să conducă singur o maşină. A terminat două facultăţi, chiar dacă nu are încă dreptul să voteze. El s-a înscris la colegiul universitar East Los Angeles când avea doar 8 ani, devenind cel mai tânăr student din SUA, pe care l-a absolvit la vârsta de 11 ani, iar la doar 9 ani a devenit şi autorul unei autobiografii bestselling. Însă se pare că băiatul nu s-a mulţumit doar cu o diplomă de absolvire.

Astfel, la 15 ani şi-a luat şi diploma de licenţă în matematică la Universitatea din California. În prezent, urmează un master de securitate cibernetică, şi-a publicat deja a doua carte şi lucrează pentru NASA. El ajută angajaţii agenţiei spaţiale să dezvolte o tehnologie de supraveghere pentru drone şi avioane.
A rostit primul cuvânt la patru luni

Mama acestuia e taiwaneză, tatăl - brazilian şi, potrivit părinţilor săi, Kai a început să vorbească de la vârsta de patru luni, iar primul cuvânt pe care l-a rostit a fost “avion”, în limba chineză. Cu toate acestea, el susţine că nu este un geniu, ci un om normal şi a ajuns să aibă atâtea realizări la vârsta de 17 ani datorită combinaţiei de părinţi dedicaţi, motivaţiei şi inspiraţiei.vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro