Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Pink a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF

ambasCântăreaţa americană Pink a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF, artista spunând, într-un interviu pentru revista People, că a acceptat această colaborare fiind inspirată de fiica sa în vârstă de patru ani, Willow.

Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani a mai declarat în acest interviu că vrea să se folosească de "gura sa mare" pentru cauza copiilor din întreaga lume.

"Focul a fost aprins, evident, de faptul că sunt mamă", a mai spus Pink, care are o fetiţă în vârstă de patru ani, Willow, cu soţul ei, motociclistul profesionist Carey Hart.

Primul ei rol în calitate de ambasador al Fondului Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite (UNICEF) va fi de purtător de cuvânt pentru o nouă iniţiativă a organizaţiei, Kid Power, care are ca scop să promoveze viaţa sănătoasă în rândul tinerilor, prin utilizarea unei aplicaţii şi a unei brăţări care monitorizează activitatea fizică.

În iulie, Pink s-a alăturat UNICEF pentru o călătorie în Haiti, unde a vizitat un centru de ajutorare a mamelor tinere şi copiilor, iar acest lucru a motivat-o în luarea deciziei privind o colaborare pe termen lung cu organizaţia. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro