Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Jurnalistul Christian Sabbagh nu va mai prezenta Ştirile Kanal D! Cine îi va lua locul?

sabbaghJurnalistul Christian Sabbagh nu va mai prezenta principalul buletin de ştiri al Kanal D, difuzat de luni până vineri, de la ora 19:00, urmând să realizeze o emisiune de investigaţie la aceeaşi televiziune, informeaza Mediafax.

Un anunţ în acest sens a fost făcut de Christian Sabbagh, vineri seară, la finalul emisiunii „Ştirile Kanal D”.

„Din 2010, intru în fiecare seară, cu excepţia weekendului, în casele dumneavoastră şi vă mulţumesc pentru atenţia pe care mi-aţi acordat-o.Acum pregătesc însă o nouă emisiune, cum n-aţi mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri extrem de importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acţiuni riscante şi voi încerca să-i ajut pe toţi cei care sunt terorizaţi, înşelaţi şi minţiţi de toate aceste rele care ameninţă să pună stăpânire pe noi şi pe România. Pentru un proiect de o asemenea anvergură, aşa cum este ‘Sabbagh în acţiune’, este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Pătruleasa îmi va lua locul la principalul jurnal al zilei”, le-a transmis Christian Sabbagh telespectatorilor, precizând că va continua să apară la „Ştirile Kanal D”, în weekend.

Christian Sabbagh a prezentat principalul jurnal de ştiri al Kanal D din mai 2010, după ce Dana Războiu a decis să încheie colaborarea cu televiziunea Kanal D, unde timp de trei ani şi jumătate ea a prezentat această emisiune. vezi mai multe...

sursa: radardemedia.ro