Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

ALD AUTOMOTIVE LIVREAZĂ PRIMA FLOTĂ DE MAȘINI ELECTRICE ÎN LEASING OPERAȚIONAL CĂTRE ORANGE ROMÂNIA

Masini electrice livrate de ALD Automotive pentru Orange RomaniaALD Automotive, una dintre companiile de top de pe piața de leasing operațional, anunță livrarea primei flote de autoturisme electrice în leasing operațional, către Orange România, liderul pieței locale de telecom. Cele 4 vehicule electrice sunt din clasa mică și foarte performante pentru deplasările zilnice urbane.

“Livrarea primei flote de mașini electrice în leasing operațional este un moment important pe plan local pentru că demonstrează interesul concret al companiilor pentru ecologizarea parcurilor auto. Împreună cu Orange dovedim încă o dată că suntem promotorii unui trend care începe să se dezvolte și în România, iar experiența noastră de 10 ani pe piața locală ne oferă know-how-ul necesar pentru a ajuta la introducerea acestor autovehicule pe piață. Sper că deschiderea companiilor către flotele electrice să determine și o reacție din partea autorităților, care să demareze proiecte de infrastructură pentru susținerea utilizării acestor tipuri de autovehicule.” declară Shane Dowling, Director General al ALD Automotive România

Cele 4 vehicule electrice se adaugă flotei de mașini pe care ALD Automotive o gestionează pentru Orange România din 2006. Parteneriatul ALD Automotive și Orange este extins la nivel internațional, unde, fiind un client important al Grupului, compania de telecom are o flotă semnificativă de vehicule ecologice gestionate prin leasing operațional. România este prima țară din Europa Centrală și de Est în care este dezvoltat acest proiect eco. Experiența acumulată de către ALD Automotive în cele 40 de țări în care este prezentă permite oferirea asistenței specializate pentru noua flotă ecologică livrată către Orange, precum și acordare de consultanță și servicii personalizate pe întreaga durată a contractului. Procesul de selecție a acestor autovehicule a debutat cu o analiză a TCO și a nevoilor specifice angajaților Orange, cu scopul de a crește economiile de costuri și a beneficia de o flotă cu impact redus asupra mediului.

Inițiativa de a suplimenta flota auto cu acest model de automobil se aliniază programului de eficiență energetică și de reducere a emisiilor de carbon demarat de către Orange România în 2009 și care a avut la bază o serie de măsuri investiționale și operaționale.

Cele 4 autoturisme Renault Zoe livrate de către ALD Automotive sunt 100% electrice și pot fi încărcate complet în 6-7 ore chiar în parcarea Orange, în timp ce angajații sunt la birou. Autonomia lor este cuprinsă între 100 km şi 150 km (în funcţie de stilul de condus al șoferului și factorii de mediu), iar viteza maximă este de 130 km/h. Vehiculele selectate de către Orange pentru flota din România integrează cea mai avansată tehnologie electrică și au obținut 5 stele la testele de siguranță pasivă EURO NCAP. În plus, Renault Zoe a fost declarată „Cea mai bună mașină de oraș a anului 2013”.

Grupul ALD Automotive

ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa și locul 2 în întreaga lume.

ALD Automotive în România

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Société Générale

Société Générale este unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul îmbină soliditatea sa financiară şi strategia de creştere durabilă cu ambiţia de a fi banca de referinţă pentru calitatea relaţiilor cu clienţii, recunoscută pe toate pieţele pe care activează, aproape de clienţii săi, aleasă pentru calitatea şi angajamentul echipelor sale.
Société Générale joacă un rol important în economie de 150 de ani. Cei mai mult de 148 000 de colaboratori, care lucrează în 76 de ţări, îi servesc în fiecare zi pe cei 32 de milioane de clienţi ai grupului din întreaga lume. Echipele Société Générale acordă consiliere şi servicii clienţilor persoane fizice, companiilor şi comunităţilor pe trei linii principale de activitate:

Banca de retail în Franţa, sub mărcile Société Générale, Crédit du Nord şi Boursorama, ce oferă o gamă completă de servicii financiare multicanal dezvoltate cu cele mai performante inovaţii digitale;

Banca internaţională de retail, servicii financiare şi asigurări prezentă în economiile emergente şi în activităţile specializate cele mai importante;

Banca clienţilor corporativi şi de investiţii, administrări de active, private banking şi servicii pentru investitori, cu expertiză recunoscută, clasificări în topuri internaţionale şi soluţii integrate.

Société Générale este inclusă în componenţa principalilor indici de dezvoltare durabilă: FTSE4Good (Global și  Europa), Euronext Vigeo (Global, Europa, Zona Euro și Franța), ESI Excellence (Europa) Ethibel și 4 dintre indicii STOXX ESG Leaders. Pentru mai multe informaţii, puteţi urmări contul twitter @societegenerale sau vizita site-ul www.societegenerale.com  

ALD Automotive

ALD Automotive este filiala specializată în leasing operaţional şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului
Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa şi o companie de referinţă pe piaţa sa:

Operează în 40 de ţări

Are 4 800 de angajaţi

Administrează peste 1,088,000 de autovehicule (30 septembrie 2014)

Combinând profesionalismul şi calitatea serviciilor, ALD Automotive oferă companiilor soluţii integrate cu valoare adaugată atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional. www.aldautomotive.com