Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Perchezitii la cinci primarii din tara, inclusiv la Cluj si Sibiu

Perchezitii-la-cinci-primarii-din-tara--inclusiv-la-Cluj-si-SibiuProcurorii DNA Cluj efectueaza miercuri dimineata mai multe perchezitii domiciliare din judetele Cluj, Alba, Salaj, Sibiu, Mures si Prahova, inclusiv la primariile din 5 localitati, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciile unor persoane fizice.

Intr-un comunicat remis presei de DNA se arata ca procurorii "efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013 - 2015".

Nu sunt perchezitii, au venit 2 persoane, pentru ca e vorba de un volum foarte mare de acte care trebuie fotocopiat. Au venit cu o masina, direct la serviciul in cauza (...) Nu sunt persoane audiate, anchetate. S-a facut o solicitare de documente (...) Toate sunt acte publice si se afla pe site-ul primariei (...) Se iau din dosare exemplarele de comenzi, contracte, pentru a se face copii, pentru a putea fi grupate pe luni, pe tematici, pentru a putea fi predate procurorilor", a declarat aceasta, precizand ca primarul Emil Boc se afla in institutie, dar "nu a stat de vorba cu procurorii, pentru ca nu au facut aceasta solicitare".

Verificari DNA la Primaria Cluj-Napoca

De asemenea, purtatorul de cuvant al Primariei Sibiu a declarat la postul citat ca se desfasoara perchezitii doar in biroul Directiei Tehnice din cadrul institutiei, dar nu a putut oferi mai multe detalii. vezi mai multe...

sursa: ziare.com

Stiri mai vechi: