Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum a aflat ca tatal ei e la inchisoare! Pana atunci, o mintea ca e in strainatate ca sa faca o televiziune noua

diaconescu danDe curand, fiica lui Dan Diaconescu a aflat de la colegii de scoala faptul ca tatal sau se afla in inchisoare. CANCAN.ro a aflat cum a reactionat micuta.

In luna martie a acestui an, Dan Diaconescu a fost arestat pentru trafic de. fiind condamnat la aproape sase ani de inchisoare. Vestea a picat ca un trasnet asupra omului de afaceri, care nu se astepta sa primeasca o pedeapsa cu executare. Dupa ce a fost incarcerat la penitenciarul Rahova, iubita acestuia a fost nevoita sa se ocupe de toate afacerile, insa, cea mai grea misiune a fost aceea de a-i explica fiicei lor, de 11 ani, unde se afla tatal lor.

O buna perioada, iubita acestuia, Emilia, a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a-i ascunde micutei unde se afla tatal sau. A mers la scoala, a vorbit cu profesorii si directorul, a instruit personalul casei si a vorbit cu parintii copiilor fetei. De altfel, unicul copil al lui Dan Diaconescu a stiut in tot acest timp ca tatal ei este plecat in calatorie de afaceri, insa, minciuna nu a putut fi sustinuta mult timp.

A vrut sa isi viziteze tatal la inchisoare! vezi mai multe...

sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: