Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Greenpeace România prezintă avanpremiera filmului This Changes Everything - ecranizarea cărții omonime a autoarei Naomi Klein

poster -This Changes EverythingGreenpeace România organizează sâmbătă, 26 septembrie, ora 13:30, la Cinema Elvira Popescu din București, proiecția în avanpremieră a filmului "This Changes Everything", inspirat după cartea omonimă a autoarei Naomi Klein.

Filmul prezintă acapararea, de multe ori brutală, a resurselor planetei de către marile corporații, în detrimentul populației și al mediului natural. Filmul este, de asemenea, un apel la mobilizare civică.

26 septembrie este Ziua mondială de acțiune împotriva schimbărilor climatice și face parte dintr-o mișcare mai amplă pentru popularizarea temei, înainte de summitul climatic COP 21, ce va avea loc la Paris în această iarnă.

În regia lui Avi Lewis, filmul îi are drept producători pe Danny Glover, Alfonso Cuarón, Shepard Fairey și Seth MacFarlane, iar durata sa este de 89 de minute. Filmul este în limba engleză, cu subtitrare în limba română.

Greenpeace România a obținut dreptul de a proiecta filmul înainte de lansarea oficială a acestuia, programată pentru 20 octombrie (iTunes) și 6 noiembrie pentru publicul general.

Evenimentul se bucură de susținere din partea Institutului Francez și Ambasadei Franței.

Prezentare (trailer): https://www.youtube.com/watch?v=WPQI1Lui42c
Website oficial: http://thischangeseverything.org/
Informații despre autoare: http://thischangeseverything.org/naomi-klein/

Stiri mai vechi: