Dum09252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

The Divergent Series: Allegiant - primul trailer

filme vfddThe Divergent Series: Allegiant, filmul ce incheie trilogia pentru adolescenti inceputa in 2013, si-a lansat primul trailer:

The Divergent Series: Allegiant este ecranizarea unei trilogii best-seller scrise de Veronica Roth. Cei care au vazut deja primele doua filme - Divergent si Insurgent nu cred ca vor rata marele final.

Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba:  Seria are actiunea are loc in viitor, cand oamenii sunt impartiti in 5 grupuri, in functie de personalitatea lor: Abnegation (altruistii), Amity (pacifistii), Candor (onestii), Dauntless (curajosii) si Erudite (inteligentii).Protagonista noastra este Tris Prior, interpretata de Shailene Woodley (The Descendents) care, dupa "testare", este avertizata ca este "deosebita" si ca nu se potriveste in niciun grup. Si pentru ca atunci cand esti "altfel", esti considerat periculos, Tris descopera ca exista o conspiratie impotriva celor ca ea. Misiunea ei e una dubla:  sa se fereseasca de acestia si in acelasi timp sa descopere de ce reprezinta un pericol pentru ceilalalti.

Allegiant vine cu o veste buna -  regizorul Robert Schwenke (RED) revine la carma productiei si continua evenimentele din Insurgent, cu Tris (Shaileene Woodley) si Four (Theo James) in afara zidurilor ce margineau orasul Chicago, descoperind ce se ascunde dincolo.

Iata si primul trailer:

vezi mai multe...

sursa: urban.ro

Stiri mai vechi: