Ma09212021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Asta este cea mai horror naștere

sange 0O adevărată minune! După ce a trecut prin chinuri groaznice și după ce s-a luptat cu hemoragia de nedescris, o femeie din Anglia nu credea că va ajunge să-și țină bebelușul în brațe. Mai mult, medicii i-au anunțat soțul să-și cheme rudele pentru că femeia nu mai are mult de trăit.

Mama fetiței, pe nume Heather Fisher (36 de ani), a pierdut de două ori mai mult sânge decât cantitatea care se pierde în mod normal în timpul unei nașteri. Speriat, soțul ei, pe nume Dean, se uita îngrozit cum medicii se luptau să-i țină soția în viață, în timp ce aceasta o năștea pe Jasmine, al cincelea copil al lor. După ce au văzut cât de gravă este situația, ginecologii au crezut că soția lui nu mai are mult de trăit, motiv pentru care i-au spus să-și cheme toate rudele la spital. Este un miracol că a supraviețuit în condițiile în care a pierdut 9 litri de sânge, având în vedere că, în mod normal, se pierde o cantitate sub 5 litri.

Deși a pierdut 9 litri de sânge, mămica a supraviețuit ca printr-un miracol

După ce i s-au administrat câteva calmante, femeia și-a mai revenit puțin. „Contacțiile mele s-au redus pentru 48 de ore, timp în care pastilele și-au făcut efectul”, povestește Heather. La jumătate de oră după ce femeia s-a calmat, bebelușul a venit pe lume. „Jasmine plângea, iar eu intram în operație de urgență”, mai povestește mămica.

Femeia, foarte fericită când și-a ținut în brațe bebelușul

Timp de câteva zile, ea nu s-a dezlipit de calmante, până când corpul ei s-a recuperat cât de cât. Femeia mai spune că a fost tratată cu foarte mare atenție în spital. „O asistentă mai avea puțin și mă hipnotiza ca să mă ajute să mă relaxez. M-a făcut să mă gândesc la momentele frumoase din viața mea, de exemplu când am fost în vacanță cu soțul meu în Republica Dominicană”, a mai spus femeia.

Jasmine este într-o stare foarte bună, chiar dacă s-a născut prematur

Sunil Doshi (49 de ani), medic ginecolog la spitalul Kettering General, mărturisește că situația lui Heather este una dintre cele mai mai rare și mai dificile. „Este foarte norocoasă pentru că a supraviețuit. Problema la Heather a fost dată de faptul că sarcina era plasată deasupra operației de cezariană de dinainte”, spune medicul. Sângele a inundat zona în care era situată placenta și a făcut ca tensiunea să-i scadă brusc. „Am folosit o mașină de purificare a sângelui pentru a-i înapoia 2 litri din cantitatea totală de sânge pierdut. Restul a fost procurat din altă parte”, a completat ginecologul. „Am lucrat la Kettering General Hopsital timp de 11 ani, iar acesta este unul dintre cele mai extreme hemoragii pe care am putut să le văd vreodată”, a încheiat medicul.

sursa:click.ro

Stiri mai vechi: