Lun06272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Dezvăluri despre petreceri dezmăţate, cu droguri şi prostituate, la bordul celor mai luxoase iahturi din lume

iahturi si petreceriRelaxarea are un înţeles diferit pentru cei bogaţi şi celebri, iar personalul care a lucrat la bordul iahturilor de lux a povestit sub rezerva anonimatului lucrurile incredibile văzute la locul de muncă.

Adevărate palate plutitoare, unele dintre cele mai luxoase iahturi din lume găzduiesc petreceri exclusiviste unde oameni de afaceri sau copii de bani gata îşi satisfac orice dorinţe, oricât de costisitoare sau ilegale ar fi. Vedete cunoscute de la Hollywood sau bogătaşi pentru care excesul este un stil de viaţă organizează adevărate orgii, unde Viagra este ingredient de bază al nopţilor albe şi înecate în alcool şi droguri. Un membru al echipajului a povestit pentru revista Sunday Times Style că a lucrat pe iahturi unde prostituatele erau aduse la bord cu o flotă de bolizi Mercedes. Zeci de dame de companie, din Rusia sau Letonia, sunt preferate de clienţii plini de bani dornici să-şi facă de cap departe de ochii familiilor sau ai presei.

Trei prostituate, la alegere, pentru fiecare bărbat

Dan, un bucătar-şef care lucrează pe un astfel de superiaht a relatat pentru publicaţia amintită că fiecare bărbat îşi alegea trei prostituate cu care urma să facă sex în ziua petrecerii. „După ce vezi la bord afaceri ilegale cu dealeri de ecstasy şi doctori plătiţi să ofere la discreţie Viagara, nu-ţi mai pasă“, a explicat chef Dan că angajaţii este mai bine să ignore ce se petrece lângă ei. Acesta a adăugat că cei mai nesimţiţi clienţi pentru care a lucrat sunt cei care închiriază astfel de iahturi pentru o săptămână sau două, nu cei care deţin astfel de ambarcaţiuni spectaculoase.

Deşi pare un tarif incredibil, o săpătămână de răsfăţ pe un iaht în valoare de sute de milioane de euro sau chiar de 1 miliard de euro poate să ajungă şi la 800.000 de euro. Dar preţul include luxul de a avea pe iaht heliport, garaje, piscine, săli de cinema, baruri şi apartamente amenajate cu tot ce este mai bun.

28.000 de euro strânşi din bacşişuri

Viaţa de angajat pe un astfel de vas nu este uşoară, mai ales când în atribuţiile tale intră şi să cureţi jucăriile sexuale folosite în timpul orgiilor sexuale. Pe de altă parte, astfel de momente neplăcute sunt compensate de bacşişuri grase. Bucătarul-şef Dan a admis că vara trecută a reuşit să câştige numai din bacşişuri peste 28.000 de euro.

O altă angajată, menţionată în articol cu numele Thebe Ringner, a recunoscut că a reuşit să adune o mică avere în ultimii patru ani. La finalul fiecărei excursii cu astfel de iahturi, clienţii o răsplăteasc pentru servicii cu cadouri costisitoare sau bonusuri în bani. Printre cadourile enumerate se află portofele Hermes, iPad-uri şi ochelari de soare de firmă. Cu o altă ocazie, un bogătaş arab le-a pus la dispoziţie membrilor echipajului o limuzină Mercedes ca să se plimbe oriunde poftesc la sfârşitul verii.

Pe de altă parte, căpitanul Ben Marshall, care lucrează pe vasul Dragonul Roşu, în valoare de 30 de milioane de euro, afirmă că la bord nu sunt tolerate comportamentul indecent sau acţiunile ilegale. În cazul în care au loc astfel de incidente, clienţii sunt trecuţi pe lista neagră. Căpitanul spune că bogaţilor le place să arate că au bani şi de aceea organizează petreceri fastuoase pe iahturi de lux, în timp ce alţii folosesc astfel de evenimente pentru a-şi face noi relaţii de afaceri.

sursa:adevarul.ro