Ma01262021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce trebuie să faci la jobul plătit cu aproape 13.000 euro pe lună

santier-constructii-muncitor-08-465x390Nedcon Maritime, cea mai mare companie românească de recrutare de personal în domeniul maritim, naval, petrol, gaze și al ospitalității, caută candidatul ideal pentru un job cu salariul brut de aproape 13.000 euro pe lună.

Postul disponibil este în domeniul construcțiilor, persoana selectată urmând să lucreze timp de 9-12 luni în străinătate. Mai exact, va lucra timp de o lună și jumătate la Paris și între nouă luni și un an la Monaco.

Programul de lucru este de opt ore pe zi, timp de cinci zile pe săptămână, fiecare zi lucrată fiind plătită cu un salariu brut cuprins între 500 și 590 euro, în funcție de experiență. Referitor la acest lucru, anunțul de recrutare postat pe site-ul eJobs.ro spune că este necesară o experiență de lucru de cel puțin 15 ani în managementul proiectelor și în managementul construcțiilor.

Angajatul va avea urmări desfășurarea lucrărilor pe șantier și va fi responsabil de respectarea termenelor prevăzute cu angajatorul.

Pentru desfășurarea acestei activități este necesară cunoașterea limbii engleze, iar cunoașterea limbii franceze reprezintă un avantaj.

sursa:capital.ro

Stiri mai vechi: