Lun06272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

A castigat la loto un milion de lire sterline, pe cand avea 17 ani. Ce s-a intamplat cu aceasta tanara dupa un an

61692357In vara lui 2013, Jane avea un job sezonier si locuia cu mama sa in sud-estul orasului Edinburgh. Viata ei s-a schimbat radicat cand si-a cumparat primul bilet la loterie – acesta a fost si castigator si i-a adus 1.000.000 de lire sterline.

Jane a marturisit ca primul lucru pe care l-a cumparat a fost o geanta Louis Vuitton, iar cea mai scumpa achizitie a fost o casa noua.

Tanara a profitat la maxim de banii castigati: A facut cumparaturi la Topshop, si-a cumparat un catel chihuahua pe care l-a numit “Princess” si si-a dus familia in vacanta.

Cu toate acestea, tanara a marturisit ca a avut momente mai dificile. De la petreceri nebune cu prietenii la singuratate, noul ei statut i-a dat viata peste cap: “Te simti singur, sunt momente in care nu ai cu cine sa vorbesti, nu este nimeni acolo”.

Primul an din noua ei viata de milionara a fost documentat de BBC3, care a conceput un program special pentru tanara, numit “Teenage Millionaire”. Acesta va fi avea premiera in Marea Britanie luni seara.

sursa:stirileprotv.ro