Ma01262021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Desfrâu la First Class. Dezvăluirile incendiare ale unei foste însoţitoare de zbor: „Aş putea să spun că am avut câte un bărbat în fiecare port“

desfrau first classViaţa de stewardesă la First Class ascunde secrete greu de imaginat pentru călătorul obişnuit. O fostă însoţitoare de zbor care a lucrat zece ani pentru compania aeriană Virgin Atlantic a publicat o carte în care povesteşte experienţele incredibile de care a avut parte la First Class: sex în cabina pilotului, pasageri surprinşi în timp ce făceau sex sau se masturbau, dar şi nenumărate aventuri cu bogătaşi.

 Fosta însoţitoare de zbor Mandy Smith, acum în vârstă de 41 de ani, a avut parte de o viaţă incredibilă în cei zece ani în care a lucrat pentru compania aeriană britanică Virgin Atlantic (deţinută de miliardarul Richarad Branson - n.r.), exclusiv pentru călătorii de la First Class. Detaliile picante despre respectiva perioadă au fost dezvăluite în cartea „Cabin Fever“ care se lansează săptămâna aceasta şi în SUA.

Din cele relatate de Mandy, sexul la bordul avioanelor este o activitate obişnuită printre pasagerii de la First Class care doresc o experienţă intensă. Însă astfel de distracţii nu le sunt străine nici piloţilor şi însoţitorilor de zbor. Propunerile indecente sau pipăielile îndrăzneţe venite din partea călătorilor plini de bani sunt, de asemenea, la ordinea zilei pentru stewardesele care lucrează la First Class.

„Nu o dată am avut parte de pasageri care şi-au strecurat mâinile pe sub fusta mea în timp ce mă întindeam să pun ceva în compartimentele de sus. Iar când luminile se sting, în timpul zborurilor de noapte, observi călători care se masturbează crezând că restul lumii doarme. La un moment dat am avut probleme cu un cuplu surprins în timp ce făcea sex. Au început să fugă în fundul gol printre locurile de la First Class“, a povestit fosta stewardesă într-un interviu oferit publicaţiei The New York Post.

De asemenea, Mandy a mărturisit despre o ocazie în care a făcut sex cu un iubit pilot în cabina înghesuită a unui avion Cessna, dar şi despre numeroasele aventuri pe care le-a avut cu bogătaşi cunoscuţi în timpul serviciului. Cea mai frumoasă amintire i-a păstrat-o unui miliardar arab care a invitat-o pentru scurt timp alături de el, în Dubai. „Am petrecut o noapte navigând pe un iaht în jurul Golfului Persic şi savurând tartar de somon, caviar şi homar“, a rememorat femeia, citată de publicaţia Daily Mail. Munca de stewardesă nu are însă numai părţi amuzante sau plăcute, cum ar fi să călătoreşti şi să petreci măcar o zi într-o mulţime de locuri exotice, chiar dacă este vorba despre clienţii bogaţi.

Pasagerii se comportă îngrozitor atunci când îşi permit să călătorească în condiţii de lux. Un bărbat mi-a aruncat o pizza în faţă pentru că nu era suficient de bună ca să fie mâncată de fiul său. Altădată am rămas şocaţi când am aflat că un om de afaceri care se combinase cu o femeie la barul de la First Class era, de fapt, căsătorit, iar soţia lui călătorea la clasa Economic, fără să ştie ce făcea bărbatul ei în timpul ăsta. Apoi, mama unei vedete americane foarte cunoscute a luat-o razna. Se ştia că nu se înţelege prea bine cu fiul ei. A venit şi şi-a aruncat haina de blană în braţele mele, poruncind să fie pusă bine. Din clipa aia mi-am dat seama că o să avem probleme cu ea. A băut mai multe pahare cu alcool şi a luat somnifere ca să doarmă bine în timpul zborului, dar combinaţia a avut efectul invers: a devenit violentă şi a trebuit să o imobilizăm. În timp ce se zbătea, i-a dat un cap în faţă unei colege. Imediat a început să-i curgă sânge din nas. Femeia aia nici măcar nu şi-a cerut scuze pentru ce a făcut, a mai relatat Mandy.

Fosta angajată nu s-a sfiit să recunoscă faptul că a avut „câte un bărbat în fiecare port“ în timpul cât a lucrat ca stewardesă şi că a profitat de anii petrecuţi la Virgin Atlantic ca să călătorească în toată lumea şi să se distreze în lumea celor bogaţi şi faimoşi, la petreceri unde şampania curgea valuri şi se făcea sex fără obligaţii.

sursa:adevarul.ro

Stiri mai vechi: