Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Premierele cinematografice ale saptamanii 1- 7 mai

adalineSaptamana aceasta avem doar doua premiere, ambele potrivite pentru o vizionare in cuplu.

Inceputul lunii mai sta sub semnul romantismului, saptamana aceasta debutand doua filme romantice, total diferite - o drama de epoca si o poveste fantastica despre nemurire. Iata despre ce este vorba:

THE AGE OF ADALINE/SECRETUL LUI ADALINE

THE AGE OF ADALINE, in regiza lui Lee Toland Krieger, ne spune povestea Adalinei, interpretata de Blake Lively, o femeie de 29 de ani, care devine nemuritoare si nici nu mai imbatraneste. Ceea ce la prima vedere pare ideal se transforma intr-o adevarata corvoada, pentru ca nemurirea nu-i prieste, asa ca dupa secole de solitudine, Adaline e fericita cand intalneste in sfarsit un barbat pentru care merita sa se sacrifice. Alaturi de Blake Lively mai apar actori precum Ellen Burstyn, Harrison Ford, Kathy Baker si Michiel Huisman.

A LITTLE CHAOS/HAOS LA VERSAILLES

Kate Winslet, Matthias Schoenaerts,Stanley Tucci, Helen McCrory, Steven Waddington si Jennifer Ehle sunt parteneri de scena in aceasta drama romantica, de epoca. In 1682, Sabine De Barra (Kate Winslet), artista peisagista talentata primeste o invitatie neasteptata: este chemata la curtea regelui Ludovic al XIV-lea (Alan Rickman), unde urmeaza sa se faca selectia pentru cel care avea sa amenajeze gradinile principale ale noului palat al regelui Soare de la Versailles. Impresionat de ideile lui Sabine, renumitul artist peisagist André Le Notre (Matthias Schoenaerts) o alege pe aceasta, desi era femeie, in detrimentul altor candidati. Sub presiunea timpului, ea isi traseaza propriul ritm, iar Le Notre ajunge sa aprecieze “micul haos” care se declanseaza odata cu angajarea acesteia.

Cum vi se par propunerile cinematografice ale acestei saptamani? Si apropo, ati ramas acasa zilele acestea sau ati ales una din zecile de petreceri special organizate pentru 1 mai?

sursa:urban.ro