Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cele mai tari trailere ale saptamanii.

p02pb5tcSi saptamana aceasta a plouat cu trailere, unele dintre ele, spectaculoase. Am ales 5 dintre ele, care cu siguranta nu va vor lasa indiferenti:

BATMAN v SUPERMAN:DAWN OF JUSTICE

Trailerul-vedeta al acestei saptamani a fost cel al mult-asteptatului film cu supereroi BATMAN v SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE, aparut acum cateva ore. Filmul, regizat de Zach Snyder (Watchmen, 300, Man of Steel, Sucker Punch) ii are in distributie pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonderwoman), Jason Momoa (Aquaman) si Jesse Eisenberg in rolul lui Lex Luthor si va vaea premierea d-abia la anul. Trailerul este mai mult un teaser mai lung, in care ne sunt prezentati pe scurt cei doi supereroi si inceputurile conflictului care urmeaza sa se nasca intre ei.

MAD MAX: Fury Road

Mai bine de jumatate din noul trailer de le MAD MAX: Fury Road, intitulat LEGACY, ne arata secvente din cele trei filme anterioare, in care Mel Gibson era protagonist, inainte sa treaca la scenele de actiune din productia recenta. Noul film este regizat tot de George Miller, iar in distributie apar actorii Tom Hardy,  Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Adelaide Clemens si Riley Keough, Courtney Eaton, Rosei Huntington-Whiteley, Hugh Keays-Byrne si Nathan Jones.

ANT-MAN

Noul trailer de la Ant-Man ne-a aratat cum functioneaza puterile minuscului supererou Marvel. ANT-MAN, regizat de Peyton Reed, il are in distributie pe Paul Rudd in rolul lui Scott Lang, sau Ant-Man, dotat cu abilitatea uimitoare de se micsora ca dimensiune, dar a creste in forta. Acesta trebuie sa-si accepte latura interioara de supererou si sa-l ajute pe mentorul sau, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), sa protejeze secretul din spatele spectaculosului sau costum Ant-Man de o noua serie de amenintari violente. Trailerul arata foarte bine:

STAR WARS: THE STARS AWAKENS- teaser

Fanii STAR WARS probabil ca au fost emotionati sa-i revada pe Harrison Ford in rol de Han Solo, impreuna cu vechiul sau prieten Chewbacca (Peter Mayhew). Nici urma de Luke Skywalker!

Nu stiu daca ma iar sens sa va reamintesc ca de regie se ocupa J.J. Abrams, sau ca distributia este formata din actorii Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow si Lupita Nyong'o.

TERMINATOR: Genisys

Arnold se intoarce in Terminator dar daca e sa ne luam dupa trailer, adevaratul star al noului film este de fapt Jason Clarke. In noul trailer il vedem mai bine si pe robotul T 1000, interpretat de Byung-hun Lee, dar si pe Jai Courtney, Emilia Clarke si J.K. Simmons. Cel de-al 5-lea film din serie este regizat de Alan Taylor (Thor: The Dark World) si va avea premiera pe 3 iulie.

Acestea au fost cele mai vizonate trailere ale saptamanii.

sursa: urban.ro