Joi08132020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bianca Drăgușanu, la un pas de moarte! A ajuns de urgență la spital

bianca dragusanu 30 ce0bec8298 09 94af7a936cSe pare că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg! Se poate spune și în cazul Biancăi Drăgușanu, ale cărei planuri de sărbători au fost date peste cap de o problemă de sănătate la care nimeni nu se aștepta.

Vedeta urma să își petreacă Paștele în familie, la Hunedoara, însă, din nefericire, i s-a făcut atât de rău încât nu se mai putea ține pe picoare. Din această cauză a ajuns de urgență la un spital din Capitală, unde medicii au descoperit că a făcut șoc anafilactic.

Potrivit unor surse apropiate, cauza care a dus la starea de rău a Biancăi a fost consumul unor produse raw-vegan. Apoi, i s-a umflat fața, se simțea din ce în ce mai rău, motiv pentru care a mers de urgență la spital.

A fost la un pas de moarte

În momentul în care a ajuns pe mâna medicilor avea tensiunea 6, iritații pe tot corpul și fața umflată! Face patru perfuzii pe zi, iar pentru ca starea ei să nu se agraveze ține și cu dinții cont de sfaturile medicilor. În momentul de față are un regim alimentar special, mâncând cartofi fierti, orez și paste integrale.

Ce înseamnă șoc anafilactic?

O reacţie alergică severă, care poate apărea în câteva secunde sau minute de la contactul cu produsul alergen şi poate provoca uneori decesul.

sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: