Sam08152020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

5 vedete care au pus-o la zid pe Mihaela Rădulescu pentru că s-a luat de homosexuali

727445l-581x0-w-af0c4dbbZilele trecute, Mihaela Rădulescu a scris pe blogul personal un text despre drepturile minorităţilor sexuale, afirmând că nu este de acord ca homosexualii să se comporte imoral pe stradă.

"Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că va numim aşa – dar, dacă vă asumaţi <<diferenţa>>, faceţi-o cu eleganţă, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi în fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi, ci respectaţi şi voi drepturile copiilor noştri de a creşte normal şi de alege...
drept", a scris vedeta pe blogul ei.

Imediat, asociaţia ACCEPT a dat publicităţii un comunicat de presă prin care condamnă declaraţiile Mihaelei Rădulescu, homosexualii din România afirmănd că vor formula o plângere la Consiliul Naţional pentru Combatere a Discriminării.

Pe lângă cei din asociaţia ACCEPT, Mihaela Rădulescu a fost pusă la zid şi de mai multe vedete din ţara noastră.

Trimisă de Bendeac să se documenteze

Mihai Bendeac i-a trimis Mihaelei Rădulescu un mesaj prin intermediul paginii de Facebook.

„Dragă Mihaela Rădulescu,

Ştim amândoi că, dacă vrei să câştigi o mare masă de public needucat, pleava cum s-ar spune, cel mai simplu e să critici minorităţile de orice fel. Mai ales cele sexuale. Sunt sigur că ei, neavând exerciţiul lecturii, mai mult de două paragrafe nu vor putea parcurge.

Din atitudinea ta vizavi de homosexualitate înţeleg, prin folosirea termenului 'anormal', că persoanele care sunt atrase de acelaşi sex o fac din plăcerea de a 'păcătui' sau ceva de genul. Adică un gay este, de fapt, atras de femei, dar alege a fi gay 'de-al dracu'.

Ai folosit termenul 'anormal'. Tu, scumpă doamnă, ai auzit de 'double slit experiment'? Ai auzit de Bosonul Higgs? Aceste două chestiuni sunt atât de răvăşitoare, schimbă atât de mult tot ce ştiam despre viaţă, existenţă, lume, încât a folosi cuvântul 'anormal' despre o chestiune strict genetică, în mileniul 3, este un semn, iartă-mă, de imbecilitate. Sau, măcar, de lipsă cruntă de informare.

Jumătate din populaţia acestei ţări este sigură că eu sunt gay. Nu mă deranjează. Nu am să neg niciodată. Pentru că ar fi un gest care ar atrage senzaţia că e ceva rău. Şi n-aş ajuta cu nimic zecile de mii de adolescenţi şi adolescente care străbat o vârstă dificilă cu această chestiune genetică şi cu presiunea plevei.

Măi, Mihaela... În industria asta a nostră, a showbiz-ului, sunt foarte mulţi gay. La machiaj, la păr, la costume, în balet. Şi pe afară. Mă rog... Nu importanţi. Elton John, băiatul ăla de era solist la Queen, mă rog... Nu ai vrea tu să te retragi din acest mediu al anormalităţii? Cred că Patriarhul Daniel te-ar primi cu braţele deschise în BOR. Că le poţi aduce imagine, bani...

În încheiere, îţi reamintesc ce te-am rugat. Pune mâna pe o carte şi documentează-te despre aceste două uriaşe descoperiri/întrebări: 'double slit experiment' şi 'Bosonul Higgs'. Apoi, hai să mai vorbim despre 'anormalitate'.

Cu drag, Mihai Bendeac“

Oana Mareş o acuză că i-a lipsit atenţia

Oana Mareş, fosta soţie a lui Augustin Viziru, nu a ratat ocazia de a se lua de Mihaela Rădulescu, după ce în trecut s-a certat şi cu Bianca Drăguşanu.

„I-a lipsit rău de tot atenţia dacă abordează numai subiecte 'spinoase': defecte fizice, orientare sexuală. Urmează exterminarea bătrânilor invalizi ca să nu mai plătim aşa multe taxe! E parte din joc, ne place, nu ne place“, a spus Oana Mareş.

Nadine, dezgustată de afirmaţiile Mihaelei

„Cine ne credem noi, 'majoritatea', să ne dăm cu părerea despre ce este 'normal' şi ce nu, ce ar trebui să facă unii şi ce nu? Să îndrăznim să cerem socoteală unora că de ce sunt aşa cum sunt. Cât tupeu, câtă micime! Om bun, fii cine vrei să fii! Fii gay, dar fii până la capat, iubeşte gay, tunde-te gay, fă lucruri gay, orice! Detest oamenii mărunţi, meschini, răi. Iubesc, accept, respect, conţin şi nu îndrăznesc să separ, niciodată nu separ“, a scris Nadine.

Mircea Zara, şocat de declaraţiile Mihaelei Rădulescu

„Nu o recunosc pe Mihaela în tot ce a spus, am fost colegi la Tele7ABC. O ştiu foarte bine şi nu se schimbă aşa uşor. Este o tactică de marketing, asta e strategie americană pentru rating. Provoci pentru ca atenţia să fie atrasă. Nu ar putea scoate pe gură toate astea de la sine, e cineva în spatele ei. Se cere ca ea să creeze scandal. Când eşti plătit regeşte, faci ce ţi se cere. Mihaela nu este asta, n-a fost vreodată“, a spus Mircea Zara.

Mircea Zara, şocat de declaraţiile Mihaelei Rădulescu

„Nu o recunosc pe Mihaela în tot ce a spus, am fost colegi la Tele7ABC. O ştiu foarte bine şi nu se schimbă aşa uşor. Este o tactică de marketing, asta e strategie americană pentru rating. Provoci pentru ca atenţia să fie atrasă. Nu ar putea scoate pe gură toate astea de la sine, e cineva în spatele ei. Se cere ca ea să creeze scandal. Când eşti plătit regeşte, faci ce ţi se cere. Mihaela nu este asta, n-a fost vreodată“, a spus Mircea Zara.

sursa: eva.ro

Stiri mai vechi: