Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

3 thrillere noi & promitatoare

before i wake 4 largeThrillere bune combina inteligent suspansul cu tensiunea si ne invita sa dezlegam mistere cu un final neasteptat.

Iata 3 dintre cele mai promitoare thrillere ale anului 2015:

Before I wake

 Incepem cu un thriller supranatural cu accente horror regizat de Mike Flanagan (OCULUS, ABSENTIA). Protagonistul noului sau film e un copil de 8 anisori,  proaspat infiat de catre un cuplu format din Kate Bosworth si Thomas Jane. Copilului ii este foarte frica sa adoarma pentru ca are niste cosmare care se manifesta in realitate, adica un fel de Nightmare on Elm Street, si niciun doctor nu-l poate salva. Familia se mobilizeaza si incearca sa descopere adevarul din spatele cosmarelor lui Cody.

Trailer Before I wake

THE HARVEST

The Harvest est eun thriller psihologic regizat de John McNaughton (Henry: Portrait of a Serial Killer, Wild Things), ce beneficiaza de o distributie remarcabila: Michael Shannon, Samantha Morton si Peter Fonda. Povestea isi tese intriga in jurul unei fetite, interpretata de Natasha Calis, mutata de curand in casa bunicilor, care se imprieteneste cu un baietel bolnav ce nu se pate misca din scaunul cu rotile. Cu cat petrece mai mult timp cu el cu atat isi da seama ca mama lui extrem de protectiva, interpretata de Samatha Morton, ascunde un secret teribil ..

Trailer The Harvest

THE GIFT

Thrillerul psihologic THE GIFT este scris si regizat de actorul Joel Edgerton, care are si un rol principal. El este Gordo, un barbat ciudat care se infiltreaza in viata lui Simon (Jason Bateman) un fost coleg de facultate ce s-a mutat de curand impreuna cu sotia in oras, si nu mai vrea sa iasa. Bineinteles ca totul are legatura cu un secret mai vechi, pe care cei doi il impartasesc.

Trailer The Gift

Din pacate, deocamdata,  niciunul din filmele de mai sus nu are o data de premiera pentru Romania.

Un alt thriller captivant care si-a facut deja aparitia in cinematografele noastre este THE LOFT. L-ati vazut?

sursa: urban.ro