Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Noul trailer MAD MAX: FURY ROAD e WOW!

mad-max-fury-road-poster-1-405x600Daca pana acum eram doar curioasa in legatura cu noul film din franciza MAD MAX, noul trailer m-a facut sa-l pun pe lista celor mai asteptate filme de anul asta.

Nu-i asa ca prima intrebare care v-a trecut prin minte cand ati auzit ca se face un nou MAD MAX a fost: va reusi Tom Hardy sa calce pe urmele lui Mel Gibson? Ei bine, eu cred ca da, iar noul trailer MAD MAX: FURY ROAD ne da o multime de motive sa-l punem direct in fruntea listei de must-see: actiune exploziva, atmosfera cool, gadgeturi sofisticate, personaje extravagante, efecte speciale uimitoare, cascadorii spectaculoase, decoruri fantastice si "mostre" de interpretare ireprosabila. Nu vorbim doar de Tom Hardy ci si de Charlize Theron, care s-a ras in cap pentru acest rol, Nicholas Hoult, Riley Keough, Zoe Kravitz, Rosei Huntington-Whiteley, s.a.

Cat despre sinopsisul celui de-al 4-lea film din franciza suna cam asa: Urmarit de un trecut turbulent, Mad Max prefera sa calatoreasca singur.  Totusi soarta il face sa se alature unui grup de supravietuitori ai desertului, condusi de luptatoarea Imperator Furiosa. Acestia sunt insa urmariti si atacati de tiranul Immortan Joe care ii suspecteaza ca i-au furat un lucru extrem de pretios.

Mai bine lasam vorba si urmarim trailerul:

Trailer Mad Max: Fury Road

V-am mai spus ca de regie se ocupa australianul George Miller,cel care a regizat si filmele anterioare Mad Max (1979); Mad Max 2: The Road Warrior (1979) si Mad Max Beyond Thunderdome (1985).

V-a placut trailerul? Atunci notati-va data premierei: 15 mai!

sursa: urban.ro