Lun08102020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Vica Blochina, dată în judecată! Are probleme serioase cu banii EXCLUSIV

vica-blochina 0Datoriile şi riscul de a fi executată silit au transformat-o pe Vica Blochina dintr-o divă în gospodină! Fosta iubită a lui Piţurcă nu mai duce de mult o viaţă de lux.

Pentru a reuşi să-şi achite întreţinerea, balerina a fost nevoită să accepte condiţii de sărăcie extremă. Oare ce o face Vica pentru a strânge nişte bănuţi?

De la lux până la decădere nu-i decât un pas! A simţit-o pe pielea ei şi Vica Blochina, cea care în urmă cu câţiva ani rupea gura târgului cu ţinute de fiţe şi vacanţe exotice. Dar lăfăiala nu a durat prea mult pentru fosta iubită a lui Piţurcă. Blonda s-a înglodat în datorii şi este urmărită de administratorii blocului în care locuieşte, pentru neplata întreţinerii.

Potrivit emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV, fosta balerină a pierdut de curând un proces cu asociaţia de proprietari, astfel că este nevoită să achite 7.300 de lei, adică aproximativ 1.600 de euro. Suma reprezintă întreţinerea şi penalităţile pentru perioada septembrie 2013- septembrie 2014.

Nu este pentru prima oară când Vica are probleme cu administratorii complexului, în care Piţi i-a cumpărat un apartament. Anul trecut, fosta dansatoare a scăpat ca prin urechile acului de executarea silită, după ce a şi-a plătit datoriile în ultima clipă! Lipsa banilor a împins-o pe Vica să participe la o emisiune televizată, în care blonda spală, găteşte şi îşi face nevoile într-o toaletă improvizată. Dar pentru asta, blonda este remunerată cu 14.000 de euro.

Tudorel Filimon, probleme cu banii

Şi Tudorel Filimon s-a gândit să scape de datorii în acelaşi fel! Actorul în vârstă de 61 de ani a pierdut procesul de executare silită. Disperat să nu-şi pierdă casa moştenită, Filimon a acecptat să participe la un reality show, însă după numai 3 zile a fost scos din concurs cu targa.

sursa: click.ro

Stiri mai vechi: