Vi09252020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scena i-a despărțit pe Antonia și Alex Velea! EXCLUSIV

Untitled-1 e43316 bd5922fc4dAntonia şi Alex Velea se pregătesc separat pentru show-ul de la Sala Palatului, unde vor cânta împreună doar o singură melodie.

Obişnuiţi să facă mai toate lucrurile împreună, mai ales de când au devenit părinţi, iată că Antonia şi Alex Velea au ajuns să petreacă mult mai puţin timp în doi. De vină este show-ul de la Sala Palatului, de pe 29 martie, pentru care cei doi se pregătesc intens, dar separat. Mai precis, de câteva zile, Antonia stă mult timp în compania dansatorilor săi, la repetiţii, perioadă în care Alex Velea este pe post de bonă. “Când eu sunt plecată, Alex stă cu copilul. Abia aştept să revin pe scenă şi să mă reîntâlnesc cu fanii mei. Mi-e dor să le cânt, să fiu aproape de ei şi evenimentul de pe 29 martie este un moment perfect de revenire. Alex şi cu mine lucrăm împreună cu echipele noastre la un supershow”, a mărturisit însăşi artista pentru Libertatea. În cadrul spectacolului, potrivit unei persoane care face parte din echipa artistei, cei doi vor cânta o singură melodie împreună. “Fiecare va avea momentele lui separate. Vor repeta şi împreună, zilele viitoare”, a spus sursa menţionată.

Smiley «aterizează» direct din America

În ceea ce-l priveşte pe Smiley, invitatul- surpriză al celor doi, acesta va veni special, din America, pentru a urca pe scenă, motiv pentru care nici el nu va avea prea mult timp pentru repetiţii. Inna, prietena Antoniei, nu va putea fi prezentă în sală, întrucât ea se va afla într-un turneu de promovare, peste hotare.

sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: