Joi08132020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Detaliul care ii da de gol pe Mutu si pe Sandra! S-au casatorit in secret?

adi mututttAdrian Mutu si Sandra Bachici se iubesc de numai o luna, insa,fotbalistul are ganduri extrem de serioase cu pustoiaca. Dupa ce a prezentat-o parintilor, acum "Briliantul" si Sandra vor fi nasi de cununie, lucru permis de biserica numai celor casatoriti.

De aproape doi ani, Adrian Mutu locuieste singur in Romania. Faptul ca sotia lui a preferat sa ramana in Columbia a ridicat mari semne de intrebare, iar barfele legate de mariajul celor doi au inceput sa apara din primele momente in care Mutu a fost fotografiat in compania diverselor domnisoare. Desi existau zvonuri, fotbalistul a asigurat de fiecare data ca nu exista nici cea mai mica problema in mariajul lui. Toate acestea pana cand, in viata lui, a aparut fotomodelul Sandra Bachici. Se pare ca relatia dintre ei este foarte stransa si sunt sanse mari sa aiba multi ani impreuna de acum inainte.

Casatorie in secret ?

In afara faptului ca totul intre ei s-a petrecut intr-un timp record, atat Sandra, cat si Adi Mutu i-au implicat si pe parinti in aceasta relatie. Ba mai mult, se zvoneste ca cei doi si-ar fi unit si destinele. Aceasta barfa este intarita si mai mult de faptul ca, in curand, fotbalistul si tanara de 19 ani vor nasi un cuplu de prieteni, iar dupa cum bine se stie, Biserica Ortodoxa nu permite unui cuplu acest lucru decat daca acestia parintii spirituali formeaza o familie. Exista totusi si sansa ca Sandra si Adrian sa fi facut o logodna sau sa mearga la preot pentru a le fa o dispensa care sa le permite sa devina nasi spirituali, insa si acest obicei este posibil doar daca perechea respectiva are ganduri de casatorie in viitorul apropiat Cu alte cuvinte, daca Mutu si Bachici nu s-au casatorit pana acum sunt sanse destul de mari ca cei doi sa fi facut o ceremonie relegioasa care sa le permita sa naseasca impreuna.

Au grabit lucrurile

Relatia celor doi nu este vazuta de toata lumea cu ochi buni. In primul rand, multi il acuza pe Mutu ca a pozat in barbatul perfect si familist convins in conditiile in care el si Consuelo erau divortati de mult timp, dar si pe Sandra care a rupt logodna cu fotbalistul Laszlo Sepsi pentru a fi cu Mutu. In plus, la un simplu calcul, se pare ca relatia dintre ei dureaza de mult mai mult timp decat sustin cei doi, semn ca, invitatiile pentru nunta unde urmeaza sa fie nasi au fost scoase de ceva vreme de la tipografie, deci, planurile erau facute cu cateva luni bune inainte ca cei doi sa se afiseze public impreuna.

sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: